ELBIL

Volvo: «Den neste generasjonen av elektriske maskiner lager vi selv»

Da Volvo lanserte den elektrisk drevne XC40 i Los Angeles, var mye av oppmerksomheten rettet mot bilmerkets transformasjon. Blant annet ambisjonen om å kapre et marked som utvikler av elektriske motorer.

Volvo XC40 Recharge ble avduket i Los Angeles. Volvo Cars elbilstrategi består av tre deler: «milde» hybrider, ladbare hybrider og elbiler. I 2025 skal annenhver Volvo som selges, være en elbil.
Volvo XC40 Recharge ble avduket i Los Angeles. Volvo Cars elbilstrategi består av tre deler: «milde» hybrider, ladbare hybrider og elbiler. I 2025 skal annenhver Volvo som selges, være en elbil. Foto: Volvo
Felix Björklund, NyTeknik.se
6. mai 2020 - 05:15

I fjor avslørte Volvo Cars at utviklingen av forbrenningsmotorer skal avvikles. Virksomhetene som sysler med dette må skilles ut og omorganiseres, og slås sammen med tilsvarende selskaper i Geely. En omorganisering som berører cirka 3000 Volvo-ansatte.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.