Industri

Vil gjøre kjøttproduksjon mer bærekraftig

Med KI-programvare skal Völur gjøre det mulig å produsere mer kjøtt av færre dyr.

– I likhet med olje- og gassindustrien som går over til fornybar energi, vet også kjøttindustrien at de må produsere mer bærekraftig og miljøvennlig enn de har gjort før, sier administrerende direktør Anna Turvoll (t.v.) og teknologidirektør Rebecca Wiborg Seyfarth i Völur. Stadig flere slakterier i Europa og USA viser interesse for den norske KI-baserte programvaren.
– I likhet med olje- og gassindustrien som går over til fornybar energi, vet også kjøttindustrien at de må produsere mer bærekraftig og miljøvennlig enn de har gjort før, sier administrerende direktør Anna Turvoll (t.v.) og teknologidirektør Rebecca Wiborg Seyfarth i Völur. Stadig flere slakterier i Europa og USA viser interesse for den norske KI-baserte programvaren. Foto: Mona Strande
Mona StrandeMona Strande– Journalist
2. jan. 2025 - 15:00
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.