BLOG

Vi unboxer [hemmelig telefon]

Vi har fått inn et eksemplar av [produsentnavn] nye trykkskjermtelefon [superhemmelig modellnummer] til test. Telefonen er en musikktelefon med en 3,2 tommers kapasativ skjerm med høy oppløsning. Sjekk bilder av telefonen her.

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. jan. 2010 - 20:09

Oppdatert: Produsenten av denne telefonen ble såpass misfornøyde med at vi var i besittelse av den at de ba oss om å fjerne innholdet i denne bloggposten. Da sensurerer vi like greit vekk modell, produsent og bilder. Vi vil tross alt ikke risikere å bli saksøkt av en stor mobilprodusent for å teste en telefon som er i salg i flere nettbutikker i Norge, på Finn.no og i vanlig salg ellers i Europa.

Vårt testeksemplar ble levert i en liten plastpose, så unboxingen her ligger vel strengt tatt i å fiske telefonen ut av lomma. Så la oss få det overstått:

Det er en god del innmark rundt skjermen, uten at skjermen føles liten eller telefonen virker stor av den grunn. Vi liker umiddelbart formen på telefonen, som er passe tynn. I hver enden er den svakt buet og skrår innover mot fremsiden. Dette gjør telefonen god å holde i når du holder den vannrett.

Noe av det som gjør [hemmelig modell] spesiell er skjermen. Denne er kapasativ. Det betyr at du ikke trykker den fysisk inn, men berører overflaten. Vi merker oss at responsen er svært god. Vi merker oss også at skjermen er skarp og fin, slik historien i grunnen er med alle trykkskjermtelefoner [hemmelig produsent] lager nå om dagen.

På toppen  av telefonen finner du USB-tilkobling, utgang for 3,5 mm minijack, laderinngang og strømtasten. På høyre side sitter volumtasten, skjerm- og tastelås, og kameratasten. Kameraet på baksiden tar bilder i fem megapikslers oppløsning. Nederst på siden kan du se et bilde vi knipset med [hemmelig modell].

Når det kommer til menysystemet er dette det samme som du finner i de andre trykkskjermtelefonene fra [hemmelig produsent], så det er ved første øyekast ikke noe som overrasker her.

Siden vi ikke kan teste dette eksemplaret har vi allerede satt en av Mobilis ninjaer på oppgaven å skaffe et annet eksemplar til oss.

Vi kommer derfor tilbake med en full test av [produsentnavn og modellnummer] i løpet av veldig kort tid. Følg med!

[Produsentnavn og modellnummer] har [hemmelig operativsystem] slik alle andre trykkskjermtelefoner [hemmelig produsent] lager om dagen.

Bilde tatt med [hemmelig produktnavn], for anledningen sensurert.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.