MOBIL

Verdens råeste iPad-tilbehør?

Her er arkademaskinen du kan ha i stua uten at din bedre halvdel protesterer.

9. juni 2011 - 10:43

Når det kommer nye dingser på markedet dukker det oftest også opp tilbehør. Ofte er dette tilbehøret kjedelige greier, men noen ganger, som nå, er vi fulle av begeistring. 

LES OGSÅ: Dette er en iPad!

iCADE Arcade Cabinet

iCADE er, som du har forstått, en mini-arkademaskin med en fullstørrelses joystick og tilhørende knapper på plass. Maskinen har egen holder der du kan plassere iPad eller iPad 2, og koble dem til via Bluetooth.

Maskinen er laget av ThinkGeek sammen med ION, og de har også fått med seg legendariske Atari på laget. Sistnevnte stiller med 100 klassiske Atari-titler, som er samlet i iPad-appen Atari Greatest Hits.

Her kan du velge om du vil kjøpe tre spill av gangen (altså fra appen) for $1 per trepakning, eller alle sammen for $14.99. Blant spillene finner du gamle travere som Pong og Asteroids.

Egen API for utviklere

Samtidig som iCADE kommer på markedet slippes det et utviklergrensesnitt som lar programmerere legge inn iCADE-støtte i spillene sine, så her kan utvalget fort blir stort dersom maskinen blir en suksess.

iCADE kan bestilles fra Thinkgeek.com, men foreløpig er det snakk om forhåndsbestilling. Maskinen har allerede blitt forsinket én gang, men ifølge nettstedet skal den være klar til utsendelse fra og med 17. juni.

Prisen er $99.99, altså rett under 600 kroner.

Kilde: Thinkgeek

Mobili takker Ulf for tipset!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.