MOBIL

Venter du på Nokia Lumia 800?

Det trenger du ikke.

13. des. 2011 - 12:10

Det er omtrent halvannen måned siden Nokia viste frem sine to første Windows-telefoner, og interessen er særlig stor rundt toppmodellen Lumia 800.

LES OGSÅ:

Lyntest av Nokia Lumia 800

Disse Windows-telefonene kan du velge mellom 

Til Norge neste år

Da vi var på lanseringen under Nokia World i London slengte produsenten like greit opp en storskjerm med videolink direkte til fabrikken, der en munter kar kunne fortelle at de allerede var godt i gang med pakkingen, og at Lumia 800 skulle være i europeiske butikkhyller allerede i løpet av november.

Den dårlige nyheten var (ikke overraskende) at Norge ikke stod oppført blant de første landene som får telefonen.

Ifølge Nokia kommer telefonen i butikkene her til lands i første del av første kvartal 2012. Etter hva vi kan forstå er det snakk om månedsskiftet januar/februar.

Bestill i dag

Den gode nyheten er at versjonen som allerede selges i en rekke europeiske land er nøyaktig samme variant som etterhvert skal selges til Norge.

Med både norsk språk og en garanti som gjelder i hele Europa er det altså ingenting i veien for å bestille et eksemplar av telefonen fra for eksempel Storbritannia.

Uten at vi har gjort veldig mye research har vi blant annet funnet ulåste eksemplarer av Lumia 800 hos Clove, som selger telefonen for 369 pund (ca 3550 kroner). Vær obs på at frakt og moms kommer i tillegg.

PS! Bestiller du fra Storbritannia får du også britisk støpsel på laderen. Ikke at dette burde bety så mye i dag, da du også kan lade med en hvilken som helst USB-lader.

Vær også oppmerksom på at du ikke har krav på norske forbrukerrettigheter, som fem års reklamasjon eller har angrerett.

Dersom du heller vil forholde deg til en norskspråklig nettbutikk kan du kjøpe telefonen noe dyrere hos Netonnet.no, som har importert utenlandske eksemplarer.

LES OGSÅ:

Nokias Windows-telefoner får superkrefter

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.