DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Vegvesenet lyser ut to korona-kontrakter på E6 og E136 i Gudbrandsdalen

Statens vegvesen lyser ut to vedlikeholdskontrakter på E136 og E6 i Gudbrandsdalen. Begge finansieres av ekstrabevilgningene i forbindelse med koronapandemien.

Utbedring av blant annet teleskader inngår i vedlikeholdskontraktene som er lyst ut på E136 og E6 i Gudbrandsdalen.
Utbedring av blant annet teleskader inngår i vedlikeholdskontraktene som er lyst ut på E136 og E6 i Gudbrandsdalen. Foto: Vegar Antonsen/Statens vegvesen
4. mai 2020 - 08:47
Tiltakene er en del av Stortingets «Krisepakke 3», der 600 millioner kroner ekstra er gitt til vegformål for å holde hjulene i gang i bygg- og anleggsbransjen. Fra denne pakka er det bevilget 15 millioner kroner til vedlikeholdstiltak på E136 Lora–Dombås mens det på E6 Selsverket–Nord Sel er satt av 20 millioner koronakroner til vedlikehold, skriver Vegvesenet i en pressemelding.
 
– Arbeidene på disse strekningene kommer i hovedsak til å foregå på eksisterende vei og veiens sideterreng. Det er snakk om utskifting av stikkrenner og drenssystem, utbedring av teleskader og utbedring av setninger og partier med dårlig bæreevne, sier prosjektleder Vegar Antonsen i Statens vegvesen Plan og utbygging Øst.
 
Kontraktene er lyst ut med tilbudsfrist 15. mai for E136 og 25. mai for E6.
 
– Vi regner med at vedlikeholdsarbeidene kan starte innen midten av juni og være ferdig i midten av oktober i år, sier Antonsen.
 
Statens vegvesen gjennomfører digital tilbudskonferanse for begge kontraktene mandag 11. mai.
 
 
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.