APPS

Ute etter enkel hjernetrim?

ANDROID-APP: Pixel Rain er enkelt, men til tider irriterende vanskelig.

19. jan. 2012 - 13:00
Vis mer

Mobilspill blir stadig mer avanserte, og vi har storkost oss med titler som GTA III. Men det er slett ingen nødvendighet med avansert grafikk og utømmelige mengder oppdrag for å levere høy underholdningsverdi.

LES OGSÅ: Disse Android-spillene må du ha

I dag er det for eksempel Pixel Rain som har stjålet arbeidsevnen fra enkelte redaksjonsmedlemmer.

Enkelt, men krevende

Pixel Rain er basert på et i utgangspunktet veldig enkelt konsept: Beskytt dollartegn og diamanter mot fallende kuler med pigger.

Dette gjøres ved å bruke et antall objekter med forskjellig form til å dytte, blokkere og dekke over rikdommen din slik at den ikke blir smadret når kulene faller fra taket i slutten av runden.Det er vanskeligere enn det ser ut.Den ultrasmarte Mobili-redaksjonen greide selvfølgelig alle banene på første forsøk.

Vanskelighetsgraden øker, naturlig nok, for hvert nivå du forserer. Noen baner har kun én løsning, mens andre har flere.

Nøyaktig hvor lang levetid spillet har er vi jammen ikke sikre på enda, men det er ihvertfall underholdende til nå, og vi er enda ikke over "training mode".  Og så koster det deg ikke annet enn å bli eksponert for et banner i ny og ne.

Pixel Rain kan hentes på Android Market her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.