MOBIL

Uoffisiell WP8-demo lagt ut

Denne videoen viser mer av Windows Phone 8 enn vi har sett tidligere. 

4. okt. 2012 - 10:04

OPPDATERT: Videoen vi på elegant vis hauser opp er nå fjernet. 

Det er drøyt tre og en halv måned siden Microsoft viste frem sin nyeste mobilplattform: Windows Phone 8. Det var imidlertid snakk om en kjapp teaser, ikke en fullstendig presentasjon. 

Dette er også årsaken til at HTC WP 8X, WP 8S, Samsung Ativ S og Nokia Lumia 820 og Lumia 920 drøyer med å komme på markedet, da dette må gjøres etter at Microsoft har kjørt en "endelig lansering" av operativsystemet. Dette skjer forøvrig denne måneden. 

LES OGSÅ:

Hvor lenge blir denne videoen liggende?

Vi vet at produsentene har stramme tøyler for hvor mye de får lov å vise frem til pressen når de skal demonstrere de nye Windows Phone 8-telefonene sine, og dette er også årsaken til at du ikke finner sniktitter som går gjennom noe særlig mer enn design og utseendet på startmenyen. 

I videoen nedenfor demonstreres HTC Windows Phone 8X, og her blir det for første gang dukket litt lenger ned i operativsystemet.

LES OGSÅ: Alt om HTC Windows Phone 8X

Som du kan se er det ganske tilfeldig hvilke funksjoner som vises frem, og ting går kjapt unna. Det er likefullt en fin sneak peak på hvordan saker og ting ser ut. 

Vi skal ikke kommentere så altfor mye, da det er enklere å bare se videoen, men vi er noe skuffet over at kameragrensesnittet fra HTC One X ikke ser ut til å ha fulgt med til Windows Phone 8. 

Uansett - videoen nedenfor vil mest sannsynlig forsvinne "på mystisk vis"  når HTC/Microsoft får snusen i at den er ute, så se den mens du kan: Videoen nedenfor er nå sperret for allmennheten.

Kilder: YouTube via WP Central

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.