MOBIL

Unboxing: Sony Xperia U

Vi har fått inn Sonys lille rakker.

5. juni 2012 - 06:00

Vi stiftet allerede i februar bekjentskap med Sony Xperia U. Denne telefonen er ikke bare den minste Sony-modellen til nå i år, den er med en prislapp på rett rundt 2000 kroner også den rimeligste. 

Designmessig følger Xperia U de samme linjene som søstermodellene Xperia S og Xperia P, og den har faktisk fått den samme maskinvarekraften som sistnevnte. Det betyr at den har ST Ericsson-systembrikken NovaThor U8500, som igjen serverer deg doble prosessorkjerner på 1 GHz og grafikkbrikken Mali-400.

Telefonen har ellers en skjermstørrelse på 3,5 tommer, noe som har bidratt til beskjedne mål på 112 x 52 x 12 mm. Vekten er på 110 gram. 

Vi har rukket å slå på telefonen, men ikke så mye mer enn det, så detaljene får du i testen neste uke. Inntil videre får du nøye deg med den vanlige dosen unboxing-bilder:Slik blir Xperia U levert.Bravia, 3D Sweet, XLoud og dobbeltkjerneprosessor står på skrytelisten.I pakken finner du en ekstra skjermbeskytter, ekstra bunndeksel og SIM-konverter i tillegg til det vanlige tilbehøret. Alt du trenger for å skifte skjermbeskytteren som står på telefonen.Xperia U bruker "vanlig" SIM-kort, og da er denne konverteren grei å ha om du har mistet den du fikk fra operatøren din.I motsetning til Xperia S har Xperia U utskiftbart batteri.Telefonen er som snytt ut av nesa på storebror.Bunndekselet kan skiftes, og du får med et ekstra i pakken.Varsellyset strekker seg rundt hele bunnen av telefonen, akkurat som på de andre Sony-telefonene i år.Lekker, liten sak.

Test neste uke

Det begynner å hope seg litt opp på testbenken vår. Denne uken kan du forvente å lese tester av Sony Xperia P og Nokia Lumia 610, mens vi satser på å få ut Xperia U-testen neste uke.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.