MOBIL

Unboxing: Nokia Lumia 610

Vi har fått inn den billigste Windows Phone 7-telefonen på markedet.

24. mai 2012 - 18:00

Nokia har spredt Windows Phone-modellene sine over et stort prisspekter, med den kommende Lumia 900 til over 4000 kroner på toppen.

Helt i den andre enden finner du Lumia 610, som koster helt ned mot 1900 kroner (prisjakt.no), og denne dumpet ned i postkassen vår i dag.

LES OGSÅ: Nå komme Lumia 610 i butikkene

En av fordelene med Windows Phone-telefoner er at plattformen er svært lettdrevet, spesielt sammenlignet med Android. Hittil har vi ikke testet en eneste Windows Phone-modell med dårlig respons, til tross for middels maskinvare. 

Og med Lumia 610 får vi omsider testet hva plattformen er god på når du går enda et hakk ned på komponentskalaen. Her får du halvparten så mye arbeidsminne og 600 MHz lavere klokkehastighet som hos storesøstrene - Lumia 710 og Lumia 800.

Hvordan dette fungerer får du vite når vi har testen klar. Inntil videre kan du lese lyntesten vår fra Barcelona og kikke på noen kjappe unboxing-bilder:Innpakningen er den samme som alltid.Telefonen ligger øverst i pakken. Jammen gjør den det.Tilbehørspakken er spinkel, men komplett.Byggekvaliteten her er faktisk bedre enn på den hakket dyrere Lumia 710.Gummiert bakside. Kameraet tar bilder i en oppløsning på fem megapiksler.Telefonen har en fin størrelse.

Vi regner med å ha testen av Lumia 610 klar enten neste uke eller uken etter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.