MOBIL

Unboxing: Motorola Defy

Det er flere år siden sist vi fikk tak i Motorola-telefoner i Norge. Vi har pakket ut Defy.

9. mai 2011 - 11:13

Det er ikke lange tiden siden det ble kjent at Motorola igjen skal innta norske butikkhyller. Google og Android kan nok ta mye av æren for at den en gang falne kjempen har greid å reise seg igjen med minst like interessante modeller som konkurrentene.

Comeback-modellen her i Norge heter Motorola Defy, noe som burde være gode nyheter for både håndtverkere, friluftsfolk eller bare de som er klønete. Dette er nemlig den IP67-sertifiserte Android-telefonen, noe som betyr at den er bygget for å tåle vann, støv og støt.

Vi kommer tilbake med en full test av telefonen i løpet av uken. Og vi har ikke tenkt å være forsiktige med den.

Inntil videre kan du se på disse frekke unboxing-bildene:Vår første Motorola-eske på noen år.... og vår første Motorola-telefon.Kompakt eske, kompakt telefon.Du får med lader, manualer og USB-kabel. Minnekort følger også med, det står allerede i telefonen.Denne er IP67-sertifisert, noe som betyr at den tåler både uhell og galskap.Innsiden er konstruert for å holde vann og støv ute.Bakdekselet har fått en solid låsemekanisme.Første gang du slår på telefonen får du beskjed om å kile Android-roboten.Motorolas menysystem heter MotoBlur.... og det skiller seg etter hva vi kan se ikke veldig mye fra andre menysystemer.

Følg med her på Mobili for den fullstendige testen av Motorola Defy!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.