MOBIL

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericssons slankeste har landet hos redaksjonen.

22. aug. 2011 - 12:59

Det begynner å nærme seg to måneder siden første gang vi stiftet bekjentskap med Sony Ericsson Xperia Ray, og nå har vi omsider fått inn den endelige versjonen til test.

Xperia Ray har en tykkelse på knappe 9,4 mm, noe som gjør den til den slankeste Sony Ericsson-telefonen som er lansert i år. Vekten på 100 gram er heller ikke noe å bli skremt av, og dette er i det store og det hele en hyggelig liten sak.

Til tross for størrelsen har Xperia Ray fått ganske så snasne spesifikasjoner. Under skallet finner du den samme systembrikken som i alle andre Sony Ericsson-Androider i år, altså Qualcomm MSM8255. Denne serverer deg en prosessorhastighet på 1 GHz og grafikkbrikken Adreno 205.

Telefonen er i tillegg utstyrt med 512 MB arbeidsminne, slik at du burde kunne kjøre et lass med apps uten at ting treges ned.

Skjermen er også bra spesifisert. Til tross for størrelsen på 3,3 tommer har den fått Sony Ericssons standardoppløsning for større skjermer, altså 480 x 854 piksler. Dette gir et naturlig 16:9-format slik at du ikke får sorte rammer rundt bildet når du ser filmer.

Bravia-teknologien er også på plass, og skal sikre god bildekvalitet når du ser på film og bilder.

Testen kommer neste uke. Her er unboxing-bildene:Helt standard Sony Ericsson-eske.I pakken får du et minnekort på 4 GB, lader, USB-kabel, brukermanualer og et stereo-håndfrisett.Snerten liten sak.Sony Ericsson har holdt ting stilrent.Utgang for micro-USB er selvsagt på plass.Volumtaster. Til tross for et bra spesifisert kamera har ikke Ray fått fysisk kameratast. Produsenten tviholder på Timescape.Hovedmenyen er velkjent om du har brukt Sony Ericssons tidligere Android-modeller.En batterikapasitet på 1500 mAh burde gi en telefon som dette heftig batteritid. Vi får se.

LES OGSÅ:

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Mini

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Lyntest av Sony Ericsson Xperia Active

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.