MOBIL

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Mini

Vi har fått inn Sony Ericssons minste 2011-telefon til test.

19. aug. 2011 - 09:23

Sony Ericsson hadde i fjor stor suksess med Xperia X10 Mini og Xperia X10 Mini Pro, og i mai i år viste produsenten for første gang frem de to oppfølgerne, Xperia Mini og Xperia Mini Pro.

Telefonene går i salg i disse dager, og testeksemplarene dukket endelig opp her i redaksjonen.

LES OGSÅ: Unboxing av Xperia Mini Pro >>

Unboxing: Sony Ericsson Xperia Mini

Xperia Mini er den minste av Sony Ericssons telefoner i år, og veier knapt 94 gram. Dette er fem gram mindre enn forgjengeren, til tross for at du i år finne lang mer spenstig maskinvare under skallet.

Faktisk kjører Xperia Mini på den samme maskinvaren som toppmodellen Xperia Arc. Du finner altså systembrikken Qualcomm MSM8255 med Adreno 205-grafikkbrikke, 1 GHz-prosessor og 512 MB RAM.

Om du skulle være i tvil: Det er kraftige saker i en så liten telefon som dette, særlig tatt i betraktning at skjermen er langt mindre og har lavere oppløsning enn i andre telefoner med tilsvarende kraft.

Uansett: Testen kommer neste uke, så inntil videre får du nøye deg med disse smekre bildene:Xperia Mini har fått Greenheart-stempelet.  Du får blant annet to ekstra deksler i pakken.  Ikke noe å si på designen.  Xperia Mini har mye av den samme designen som forgjengeren.Skjermen er liten og høyoppløst.Sony Ericsson har pusset opp UX-menysystemet sitt.

LES OGSÅ:

Uboxing av Xperia Mini Pro

 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.