MOBIL

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Active

Vi har fått inn Sony Ericssons festtelefon.

4. okt. 2011 - 11:26

Robuste telefoner er på vei inn i hverdagen igjen, og nå har vi endelig fått kloa i Sony Ericssons deltaker i sjangeren: Xperia Active.

LES OGSÅ: Lyntest av Sony Ericsson Xperia Active

Vi trodde i utgangspunktet at denne telefonen var IP67-sertifisert, som blant annet innebærer at den skal overleve 30 minutter under vann ned til én meters dybde.I bruksanvisningen fra Sony Ericsson står det klart og tydelig at du IKKE må senke denne telefonen i vann, så vi tolker det som at den likevel ikke har denne sertifiseringen. På norsk betyr dette at Xperia Active ikke er en telefon du bader med, men du kan fint bruke den utendørs i Bergen hele året.

OPPDATERT: Nå fikk vi nettopp tyn av Sony Ericsson fordi vi ikke har peiling på hva vi snakker om. Xperia Active ER IP67-sertifisert, som altså betyr at den tåler å være under vann i 30 minutter.

Dette er gode nyheter for alle andre enn undertegnede, som i et svakt øyeblikk lovte å bade med alle IP67-sertifiserte telefoner.

Sammen med den kompakte størrelsen vil dette gjøre telefonen til et veldig aktuelt alternativ for alle som er ute etter en mobil å ha med seg på eventyr i skogen.

For øvrig: En annen telefon du kan bade med er Motorola Defy. Vi tok en svømmetur med den tidligere i år.

Her er unboxing-bildeneXperia Active er den første vannavstøtende Android-modellen fra Sony Ericcson.Tilbehørspakken er veldig fin. Du får blant annet med et ekstra deksel, en håndleddstropp og en armholder til joggeturen. Du får også med bøyler som brukes til å holde ørepluggene på plass når du for eksempel stuper kråke. Under bakdekselet i Active finner du enda et bakdeksel. Dette er vanntett og beskytter dermed komponentene.USB- og lydutgangen i telefonen har fått solide pakninger.Telefonen har en sporty og kompakt design.Startskjermen er den samme som på Mini-telefonene, og den er i virkeligheten lysere enn den ser ut på bildet her.Active leveres med en armholder som gir telefonen ytterligere beskyttelse mot vann.Sony Ericsson har fått på plass et knippe sports-apper.

Vi er allerede i gang med testen av Xperia Active, og regner med å publisere den her på Mobili før vi tar helg. Følg med!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.