BLOG

Unboxing av Nokia X3-02

Nokias første Series 40-telefon med trykkskjerm er X3-02. Denne ser ved første øyekast ut som en ganske standard tastetelefon, men har i tillegg en trykkfølsom skjerm.Vi har pakket ut nykomlingen, og filmet det hele (med Nokia N8 faktisk).

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. nov. 2010 - 16:07

Vi har sett og tatt på X3-02 tidligere, men vi er fortsatt imponert over størrelsen. Når vi plukker telefonen ut av esken slår det oss at X3-02 er latterlig tynn.

Telefonen er ganske så bred, og tastaturet er fordelt utover med fire taster i bredden. Dette gjør at *, # og 0 er plassert på høyre side av tastaturet i motsetning til på nederste rad slik de vanligvis er.

Det er åpenbart at dette ikke er noen dyr telefon. Til tross for et batterideksel i metall er plastfølelsen ganske påtakelig. Vi vil ikke si at telefonen føles billig, men den føles heller ikke spesielt eksklusiv.

På toppen av X3-02 finner du alle tilkoblingene; 3,5 mm minijack, Micro-USB og vanlig Nokia-lader. Det følger med en standard Nokia-lader i esken, men telefonen kan også lades via USB. Minnekortplassen sitter under batteridekselet.

Skjermen fyller en rimelig stor del av fremsiden på telefonen. Den er resistiv, noe som vil si at du må fysisk trykke den inn for at den skal reagere. Responsen slår oss likevel som god.

En sak vi umiddelbart reagerer på er låsetasten på høyre side. Denne lar deg låse taster og skjerm, men kan ikke brukes til å fjerne låsen. En merkelig løsning syns vi, men vi kommer tilbake til hvordan det fungerer i praksis i testen vår-

Kameraet på baksiden tar bilder i fem megapiksler. Førsteinntrykket er at dette tar brukbare bilder.

I esken sammen med telefonen finner du i tillegg til lader også en knøttliten USB-kabel, et hodesett og selvsagt et batteri. Minnekortet på 2 GB er allerede montert i telefonen.

Vi kommer tilbake med en full test av telefonen om kort tid.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.