BLOG

Unboxing av LG Mini / Hvor ble det av slomo-video?

Vi har hatt LGs nye GD880 Mini på testbenken en stund. Vi har også tenkt på å lage en unboxing. Det gjør vi nå. Samtidig skal vi stille dette spørsmålet: Hvor ble det av LGs stilige sakte film-funksjon?

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. juni 2010 - 14:32

Grunnen til at vi spør er at LG Mini ser ut til å bli en verdig LG KU990 Viewty-erstatter. For de av dere som ikke husker denne telefonen: Det var en lekker trykkskjermtelefon som kom på markedet i slutten av 2007, med en spektakulær videoopptaksfunksjon som gjorde det mulig å ta opp video med 120 bilder i sekundet, og spille av videoen i sakte film etterpå. Resultatene ble både interessante og morsomme. Se bare dette eksempelet på Youtube.

Les også vår lyntest av LG GD880 »

Det er en funksjon i alle fall undertegnede har savnet på senere telefoner. Da jeg fikk GD880 Mini i hendene var dette noe av det første jeg sjekket. Men nei, dette støtter telefonen ikke. Jeg er faktisk ganske skuffet, LG!

Nuvel. Det er fortsatt mye å like her. Først og fremst designen. GD880 er en utrolig pen og minimalistisk liten telefon. fremsiden er fri for taster, og du trenger bare å forholde deg til den skarpe skjermen. Det er tre taster på sidene av telefonen: Volumtast på venstre side, strøm/låsetast på toppen og en kameratast på høyre side. I tillegg er det et spor for minnekort på høyre side.

Det er metallramme på sidene av telefonen, ellers er det meste laget i plast. Men resultatet er en aldri så liten designperle som føles solid og god.

Skjermen er skarp og klar, og vi syns at telefonen er enkel å bruke. Dette ser lovende ut!

Mens du venter på testen, som kommer veldig snart, kan du kose deg med unboxingbildene våre under.

Esken til GD880 Mini

Dette følger med i esken, i tillegg til telefon og batteri. Legg merke til at det ikke er noe minnekort her.

Lekkert med metall på sidene.

Minijack, USB og strøm- og låsetast på toppen.

Skjermen er skarp og fin.

Slik ser hovedmenyen ut.

Testen av LG GD880 Mini kommer på Mobili.no i løpet av noen dager. Følg med!

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.