MOBIL

Unboxing av HTC EVO 3D

Vi fikk plutselig inn HTCs første 3D-mobil til test.

11. aug. 2011 - 14:04

For halvannen måned siden ble det kjent at HTC forsterker satsingen sin i Europa, og at et ledd i denne strategien var å kjøre toppmodellen HTC EVO 3D ut i Norge.

EVO 3D er HTCs hittil kraftigste telefon, med doble prosessorkjerner, sterk grafikkbrikke og sist - men ikke minst - de samme 3D-mulighetene som LG Optimus 3D.

LES OGSÅ: Ytelsesduell mellom dual core-monstrene

Og i dag kom den hyggelige postmannen jammen innom med et testeksemplar til oss.

PR-eske

Vanligvis når vi får inn HTC-telefoner leveres de i en anonym, hvit eske uten tekst, men denne gangen har vi fått det som ser ut som en PR-utgave. Det er altså ikke denne som følger med når du kjøper telefonen, om du skulle være i tvil.


Denne innpakningen sendes til oss slitne teknologijournalister.


Alt innholdet er stroppet fast.


Den fullstendige tilbehørspakken.


Kvalitet!

Nok en gang lar vi oss imponere over HTCs evne til å lage telefoner som kjennes solide. HTC EVO 3D er godt bygget, og føles faktisk ikke for stor.

EVO 3D er også noe så sjeldent som en HTC-telefon med dedikert kameratast. Slikt setter vi pris på.


Baksiden har en riflet overflate.


Lydutgangen er plassert i toppen, slik at det ikke gjør noe om du har kraftig plugg på hodesettet ditt.


HTC har ikke for vane å lage telefoner med fysisk kameratast, men har gjort et unntak denne gangen.


Telefonen kan filme i 3D, og har en skjerm som viser 3D-bilder uten at du trenger spesialbriller.


De fysiske målene er ganske like som hos HTC Sensation.


EVO 3D oppå Sensation.

Sense og kraft

Når du slår på HTC Evo 3D første gang blir du møtt av de vanlige HTC Sense-menyene, og telefonen føles i det store og det hele veldig lik HTC Sensation, som har mange av de samme komponentene. 

Dette betyr at du finner både doble prosessorkjerner, kraftig grafikkbrikke og mye arbeidsminne under panseret på EVO 3D. På godt norsk heter dette: EVO 3D er sabla rask.


Når du slår på telefonen blir du som vanlig møtt av HTCs Sense-menyer.

I uken som kommer..

Etter å ha brukt EVO 3D i en knapp time synes vi veldig mye er velkjent her, og siden mye er veldig likt som i HTC Sensation regner vi med å komme med en fullstendig test allerede neste uke.

Da dette er en dual core-telefon skal vi selvsagt også sende den i duell med Samsung Galaxy SII, som har delt ut juling til samtlige av konkurrentene til nå.

I tillegg skal vi se om vi ikke kan få snakket med våre ekstremt kresne venner i Soundgarden Bergen og få en vurdering av 3D-egenskapene i både LG Optimus 3D og HTC EVO 3D.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.