ARKIVNYHETER

TU.no trenger din hjelp

Anders Brenna
2. mars 2009 - 09:15

Vi tror på en nær fremtid der der kunnskapssamfunnet blir integrert med internett, og ikke motsatt

Det holder ikke lengre å bare være representert på internett gjennom et nettsted som kan besøkes. Hvis internetts potensiale skal utnyttes fullt ut i fremtiden må bedrifter, offentlige etater og media bli en integrert del av internett.

Vårt mål er derfor å gjøre TU.no til internetts mest integrerte norske nettavis, slik at våre lesere får tilgang til våre nyheter om teknologi, næringsliv og samfunn på en optimal måte tilpasset eget nyhets- og surfemønster.

Nytt på TU.no

Det vil ta litt tid å komme dit, men faste lesere av TU.no har kanskje lagt merke til at vi har gjort diverse justeringer, og lagt til noen nye funksjoner de siste ukene. Vi har blant annet:

Inspirert

Dette er bare begynnelsen på et lengre kontinuerlig oppgraderings- og forbedringsprosjekt, og vi har mange planer for tiden fremover. Uten å røpe for mye, kan vi ihvertfall si at vi har investert i diverse utstyr og at vi er i gang med å teste ut diverse visuelle interaktive løsninger etter å ha blitt inspirert av fotopioneren Eirik Helland Urke .

Nå ber vi om innspill fra deres lesere, slik at videreutviklingen kan skje i tråd med deres ønsker og forslag. Vi har opprettet en enkel brukerundersøkelse der dere kan komme med innspill, kommentarer, forslag og kanskje også kritikk .

Den består av noen enkle basisspørsmål som man kan “spille lotto” på i form av å krysse av, men vi har lagt opp til flest mulig åpne spørsmål der man kan svare mer utfyllende med tekst. Noen opplever det som litt mye arbeid, og vi krever på ingen måte at dere tar dere tid til det.

Svar på det dere har lyst til, vi blir takknemlige uansett.

Åpen diskusjon

Svarene vil bli brukt til å videreutvikle TU.no og tilhørende nettjenester som kommer etterhvert, og vi garanterer selvsagt full anonymitet for de som velger å oppgi navn, e-postadresse eller annen identifiserende informasjon.

Vi tillater oss likevel å trekke frem interessante innspill i anonymisert form på Teknisk Beta , hvis det kommer noe som bør deles med andre eller som egner seg for åpen diskusjon.

Dette er på ingen måte en vitenskapelig korrekt utført undersøkelse, og vi får definitivt ikke det som så fint heter “tilfeldig utvalg” på statistikkspråket. Se på det som en strukturert måte å samle input som kunne vært sendt per e-post.

Brukerundersøkelsen

Brukerundersøkelsen er åpen for besvarelser frem til og med kommende søndag (8. mars). Tilbakemeldinger kan også skrives i debatten under, eller sendes direkte på e-post: anders.brenna@tu.no.

Gå her for å svare på spørsmålene .

Takk for at dere tar dere tid!

Mvh

Anders Brenna

Nettsjef

Teknisk Ukeblad

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.