PODKAST

Trenger vi elsykkelen?

Odd Richard og Jan i ukens podcast.

Odd Richard Valmot og Jan Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan Moberg. Bilde: Eirik Helland Urke

Vi tar en titt på bølgen av sykler som henter alternativ assistanse til fremdriften fra et batteri. Elsykler selger som aldri før, og det eneste vi vet om neste år er at det etter alle solemerker vil bli solgt langt flere enn i år.

Men trenger vi elektrisk assistanse til å tråkke? Mange mener det, og sier at det er dette som gjør at de gidder å sykle. De sier også at de blir like slitne, men kommer mye lengre for hver svettedråpe.

Mon det. Jan og Odd Richard tar en titt på all den nye teknologien. På motorene, batteriene og alt det andre som gjør at elsykkelen virker så attraktiv på stadig flere. Mens den rene tråkkesykkelen ikke utvikler seg så raskt lenger, så gjør elsykkelen store byks. Kanskje du burde ta en titt?

Hør på dette først.

Lytt til ukens podcast nederst i denne saken.

Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs nye podcast Teknisk sett.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes eller en annen podcast-app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Her kan du abonnere på podcasten Teknisk sett på iTunes

RSS-feed: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

Hør de tidligere episodene: tu.no/podcast

Ukens episode:

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.