PRODUKSJON

Treforedlingspris til PILskolen

Skolen får prisen for sitt kostnadseffektive, fleksible og bedriftstilpassede opplæringstilbud.

- PILskolen har gjennom mange år vært den viktigste bidragsyter til kompetanseutviklingen i norsk treforedlingsindustri, sa juryformann Martin Dombestein til årets prisvinner da Treforedlingsprisen ble delt ut for åttende gang på Treforedlingsforum denne uka.

Juryen vektlegger PILskolens opplæringstilbud som har sikret at bedriftene har kunnet dra full nytte av sine investeringer og over tid har bransjen oppnådd et kompetansenivå som er ganske unikt.

Det fremheves også at PILskolen har vist stor vilje til pedagogisk fornyelse og evnet å ta i bruk ny teknologi for å sikre at deres tilbud fortsatt er aktuelle og attraktive for store grupper av ansatte, melder Prosessindustriens landsforening (PIL).

- Vi er meget stolte og glade for denne anerkjennelsen, sier direktør Carla Botten-Verboven i PILskolen. Hun er imponert over bransjens eget engasjement og fokus på kompetanseutvikling.

- Det er ekstra moro når også Norske Skog Australasia vil ta i bruk vårt interaktive videreutdanningskurs for fagoperatører papirmaskin, dette viser noe om vilje og evne til satsing, sier lederen av PILskolen.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.