MOBIL

To nye Windows-telefoner fra HTC?

Det har dukket opp bilder av det som kan være HTCs to neste Windows Phone 7-modeller.

16. mars 2011 - 15:53

En ny bølge med Windows Phone 7-telefoner er ventet iløpet av overskuelig fremtid, og nå ser det jammen ut til at HTC sine modeller kan være avslørt. Nettstedet XDA.cn har lagt ut bilder (som kan være mockups) av WP7-telefonene HTC Ignite og HTC Prime.

HTC Ignite

HTC Ignite har en design som er mistenkelig lik både HTC 7 Mozart og HTC 7 Trophy. Her får du både runde kanter og mye aluminium.

Ifølge spesifikasjonene hos XDA har telefonen 3,7 tommers skjerm og en oppløsning på 800 x 480 piksler. Prosessorhastigheten skal være på 800 MHz og arbeidsminnet på 512 MB.

Dette betyr i mest sannsynlig at vi snakker om Qualcomms systembrikke MSM7230, altså den samme som står i Desire Z.

Bryter den ikke med Microsofts minstekrav?

Microsoft har satt klare minstekrav til hvilke spesifikasjoner en telefon skal ha for å få lov til å kjøre Windows Phone 7. Dette er gjort for å sikre en flytende brukeropplevelse, og sannsynligvis med Windows Mobile-telefonene (som ofte er fryktelig trege) friskt i minnet.

Et av minstekravene er 1 GHz-prosessor. At Ignite har 800 MHz betyr mest sannsynlig ikke mer enn at produsenten viser ren fornuft: MSM7230-brikken yter nemlig bedre enn de fleste 1 GHz-plattformene som ble lansert i første halvår i fjor.

Vi vet ellers ikke noe særlig om Ignite, men det vet vi garantert om en uke eller to.

Neste side: HTC Prime - fulltastatur og berøringsskjerm »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.