To nye Sony Ericsson-telefoner avslørt

Sony Ericsson lekker (som vanlig) som en sil i forkant av Mobile World Congress. Nå er telefonene MT15 og LT15 delvis ute av skapet. 

To nye Sony Ericsson-telefoner avslørt

Sony Ericsson lekker (som vanlig) som en sil i forkant av Mobile World Congress. Nå er telefonene MT15 og LT15 delvis ute av skapet. 

Sony Ericsson har såvidt vi vet aldri gitt ut en eneste toppmodell uten at det har florert av ryktebilder i forkant av den offisielle lanseringen. I februar går startskuddet for verdens største mobilmesse,  Mobile World Congress, av i Barcelona, og det forventes at alle produsentene kommer til å lansere en rekke nye telefoner. 

Og derfor er det selvsagt ingen overraskelse at det nå gradvis dukker opp mer eller mindre diffus informasjon rundt flere Sony Ericsson-telefoner.

MT15 Hallon

Sony Ericsson MT15 har fått kodenavnet Hallon, og kjører etter alt å dømme på mye av den samme maskinvaren som produsentens nåværende toppmodell, Xperia X10. Du finner blant annet den samme firetommers skjermen, den samme Snapdragon-plattformen og det samme operativsystemet - altså Android.

Hvilken Android-versjon som står i telefonen når den blir offisielt lansert skal vi ikke spekulere for mye i - men det er lov å håpe at Sony Ericsson er raskere i 2011 enn i 2010, og leverer telefonene sine med Android 2.3 Gingerbread.

Kameraet i MT15 Hallon skal ta bilder i en oppløsning på 12 megapiksler og kan filme i 720p-oppløsning. De fulle kameraspesifikasjonene må vi nok vente litt lenger på. LT15

LT15 ser ut til å være en telefon i samme sjanger som Hallon, med stor skjerm, Android, Snapdragon og 12 megapikslers kamera.

Det er ellers sparsomt med informasjon å oppdrive rundt denne telefonen akkurat nå, men det finnes faktisk et bildegalleri tatt med telefonen. 

Spennende uker i vente

Mobile World Congress starter 14. februar, og om vi skal spå utfra utviklingen tidligere år, kommer vi til å bade i Sony Ericsson-rykter de neste ukene. Mest sannsynlig vil både LT15 og MT15 ha helt andre navn når de blir offisielt lansert - det er naturlig å anta at de havner i Xperia-serien. Dette forventer vi å kunne komme med mer informasjon om i nær fremtid.

Kilder: GSM Arena, Picasa

Relatert: 16,2 megapiksler fra Sony Ericsson lekket

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå