MOBIL

To nye Sony Ericsson-telefoner avslørt

Sony Ericsson lekker (som vanlig) som en sil i forkant av Mobile World Congress. Nå er telefonene MT15 og LT15 delvis ute av skapet. 

27. des. 2010 - 16:21

Sony Ericsson har såvidt vi vet aldri gitt ut en eneste toppmodell uten at det har florert av ryktebilder i forkant av den offisielle lanseringen. I februar går startskuddet for verdens største mobilmesse,  Mobile World Congress, av i Barcelona, og det forventes at alle produsentene kommer til å lansere en rekke nye telefoner. 

Og derfor er det selvsagt ingen overraskelse at det nå gradvis dukker opp mer eller mindre diffus informasjon rundt flere Sony Ericsson-telefoner.

MT15 Hallon

Sony Ericsson MT15 har fått kodenavnet Hallon, og kjører etter alt å dømme på mye av den samme maskinvaren som produsentens nåværende toppmodell, Xperia X10. Du finner blant annet den samme firetommers skjermen, den samme Snapdragon-plattformen og det samme operativsystemet - altså Android.

Hvilken Android-versjon som står i telefonen når den blir offisielt lansert skal vi ikke spekulere for mye i - men det er lov å håpe at Sony Ericsson er raskere i 2011 enn i 2010, og leverer telefonene sine med Android 2.3 Gingerbread.

Kameraet i MT15 Hallon skal ta bilder i en oppløsning på 12 megapiksler og kan filme i 720p-oppløsning. De fulle kameraspesifikasjonene må vi nok vente litt lenger på. 


LT15

LT15 ser ut til å være en telefon i samme sjanger som Hallon, med stor skjerm, Android, Snapdragon og 12 megapikslers kamera.

Det er ellers sparsomt med informasjon å oppdrive rundt denne telefonen akkurat nå, men det finnes faktisk et bildegalleri tatt med telefonen. 

Spennende uker i vente

Mobile World Congress starter 14. februar, og om vi skal spå utfra utviklingen tidligere år, kommer vi til å bade i Sony Ericsson-rykter de neste ukene. Mest sannsynlig vil både LT15 og MT15 ha helt andre navn når de blir offisielt lansert - det er naturlig å anta at de havner i Xperia-serien. Dette forventer vi å kunne komme med mer informasjon om i nær fremtid.

Kilder: GSM Arena, Picasa

Relatert: 16,2 megapiksler fra Sony Ericsson lekket

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.