MOBIL

Tester Galaxy S III med falske skall

Samsung er livredd for å avsløre designen.

19. apr. 2012 - 13:35

I morgentimene i dag fikk Gizmodo nok en gang tak i bilder av det som skal være Samsungs neste toppmodell, og en anonym kilde kan fortelle til The Verge at det faktisk ér Galaxy S III - men likevel ikke.

Samsung skal nemlig ha innført strengere rutiner enn noensinne før lanseringen 3. mai, der ett av grepene som er gjort er å lage falske skall til telefonen, og det du ser på toppbildet i denne artikkelen skal altså være Galaxy S III-maskinvare pakket inn i et av disse skallene.

Dermed har Samsung-ansatte hatt muligheten til å teste at alt fungerer skikkelig, også utenfor fabrikklokalene, uten å vekke uønsket oppmerksomhet. At designen minner svært mye om enkelte eldre Samsung-telefoner er nok også et bevisst grep for å unngå nysgjerrige blikk.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Får vi se noe helt nytt?

At Samsung er så redd for å lekke telefonens utseende, samtidig som invitasjonen til London-lanseringen illustreres av noe som ligner på slipte stener i blått og hvitt (formet som gitarplektere), kan være et hint om at vi vil få se noe helt nytt hva design angår. 

Og når det nå kommer frem at produsenten har lurekabinetter på testmodellene sine antar vi det ikke er annet å gjøre enn å vente til 3. mai på svaret.

Kilder: Gizmodo, The Verge

LES OGSÅ: Har vi for høye forventninger til Galaxy S III?

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.