TESTER

Test: null

Tokjerneslaget: Motorola XT910 Razr

Vi har sendt Motorolas toppmodell i ringen med resten av tokjerne-bøllene der ute.

16. nov. 2011 - 14:51

Motorola har i år kommet tilbake på det norske markedet. Først med tøffingen Defy, som tåler å senkes i vann og generelt er glad i å bli behandlet dårlig. Etterhvert dukket også dobbeltkjernetelefonen Atrix opp her til lands.

LES OGSÅ: Test av Motorola Atrix

Og nå er produsenten altså aktuelt med den sterkeste telefonen de har laget noensinne: Motorola XT910 Razr.

Denne dukket opp i redaksjonen for et par dager siden, så vi har rukket å bli litt bedre kjent med den. Tradisjonen tro har vi også målt ytelsen for å se hvordan den greier seg mot Samsung Galaxy S II, HTC Sensation, LG Optimus 3D og resten av kraftpakkene du har å velge mellom i dag.

Den vanlige advarselen følger med også denne gangen:

Ytelsesmålinger sier ikke nødvendigvis noe om den opplevde ytelsen, og selv om noen av telefonene har svakere ytelse enn andre betyr det ikke at de er trege i forhold til andre mobiler på markedet. Alle telefonene i testen er nemlig svært spreke sammenlignet med telefoner med enkeltkjerneprosessor.

SpesifikasjonskampI denne tabellen har vi tatt med at LG Optimus 2X er oppdatert til Android 2.3, og at LG Optimus 3D får denne oppdateringen straks. Dermed har spesielt Optimus 3D fått noe bedre spesifikasjoner.

Tabellen ovenfor avslører at Motorola XT910 holder stand mot det meste som finnes rent spesifikasjonsmessig. Den har den samme systembrikken som står i LG Optimus 3D, altså Texas Instruments OMAP 4430.

I Motorolas telefon er imidlertid prosessorene klokket opp til 1,2 GHz, som betyr en økning på 200 MHz per kjerne. I tillegg har den dobbelt så mye arbeidsminne, altså 1 GB.

Skjermen har en størrelse på 4,3 tommer og er en Super AMOLED-variant med samme oppløsning som HTCs toppmodeller: 960 x 540 piksler.

Telefonen har ellers fått et kraftig batteri, Bluetooth 4.0 og et romslig internminne.

Alt i alt er Motorola XT910 Razr et beist på papiret.

Og da gleder vi oss jo til å kjøre ytelsestestene. Resultatet ser du på neste side.

NESTE SIDE: Ytelsestester

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.