TESTER

Test: null

Test av Samsung I5800 Galaxy 3

Samsung Galaxy 3 er en bra telefon som ikke helt greier å stikke seg ut.

30. sep. 2010 - 13:45
Vis mer
Høydepunkter

 Alt av teknologi, brukervennlig, god lyd i samtaler og ved musikkavspilling, forholdsvis rimelig

Skuffelser

Finnes bedre alternativer til samme pris, til tider treg

Veldig kort sagt

Samsung I5800 Galaxy 3 gir deg alt av teknologi, er enkel å bruke, har bra talekvalitet og duger som multimediespiller. Dette er imidlertid ikke lenger unikt, og det finnes flere - og bedre - alternativer i samme prisklasse. Ikke misforstå: Galaxy 3 er for all del en bra telefon, men den greier ikke helt å skille seg ut fra mengden.

Gå rett til hele testen av Samsung I5800 Galaxy 3 »

Konklusjon

Det er slutt på tiden der Android-telefoner var noe for spesielt interesserte, og etterhvert har stort sett alle mobilprodusentene unntatt Nokia og Apple lansert flere mobiler med Googles plattform. Telefonene har ikke bare blitt flere, men også billigere.

Samsung I5800 Galaxy 3 er et nytt tilskudd i den stadig økende mengden av 2000-kronerstelefoner som har alt av teknologi, Android-plattform og gode multimedieegenskaper.

Telefonen har menysystemet TouchWiz 3.0.  Vi setter pris på muligheter for å snekre opp til sju forskjellige startskjermer med tilpassede bruksområder, og trives generelt godt i TouchWiz-miljøet, som verken er dårligere eller bedre enn konkurrentenes menysystemer.

Med dugbar batteritid, bra talekvalitet og to gode skjermtastatur er Galaxy 3 god på basisfunksjonene, altså ringing og tekstmeldinger.

Den er heller ikke tapt bak en vogn når det gjelder multimediefiler. Til tross for at oppløsningen er forholdsvis lav, og skjermen ikke måler mer enn 3,2 tommer, fungerer det helt fint å se film på telefonen, og lydkvaliteten ved musikkavspilling er også godkjent.

I tillegg er kameraet overraskende bra. Du får selvsagt ikke samme bildekvalitet som de dyreste kameratelefonene, men om du er ute etter en telefon som fungerer til å ta Facebook-bilder med, og du passer på å ta disse i dagslys, er dette bra nok.

Så, alt i alt er det ingen tvil om at I5800 er en bra telefon, og langt fra et dårlig kjøp for rett over 2000 kroner.

Men den greier heller ikke å skille seg ut fra konkurrentene. Er du Samsung-fan og skal begi deg ut på Android-eventyret for første gang, er dette en fin inngangsbillett. Men utover dette er det få grunner til å gå for Galaxy 3 fremfor for eksempel LGs strålende P500 Optimus One eller Sony Ericsson-sjarmøren X10 Mini, som koster ganske nøyaktig like mye. 

Les hele testen på de neste sidene >>
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.