TESTER

Test: null

Test av Motorola MB525 Defy

Endelig en Android-telefon som tåler en støyt!

13. mai 2011 - 17:47
Vis mer
Høydepunkter

En Android-mobil som tåler vann og støv til en god pris. En flott telefon for deg som jobber utendørs eller ofte er uheldig.

Ulemper

Har litt treg maskinvare, og ikke spesielt bra kamera.

Veldig kort sagt

Motorola Defy er noe så sjeldent som en Android-telefon som er låget for å tåle røff behandling. Denne kan du fint ringe med når det regner, eller ta med deg på stranda. Prisen er absolutt overkommelig, og kombinasjonen gjør dette til en attraktiv telefon både for deg som jobber utendørs og som er mye i skogen.

Gå til rett til...



Hele testen



Se Defy få juling



Ytelsestester



Bilder og video tatt med kameraet



Full spesifikasjonsliste



Konklusjon

Telefoner som tåler litt røff behandling er som regel ikke spesielt avanserte. Mange av dem fungerer - om i det hele tatt - dårlig til e-post og surfing.

Motorola Defy er derfor en telefon vi tipper vil interessere mange. Dette er en ekte smarttelefon med Android, trykkskjerm og det du trenger av teknologi, og som er laget for å tåle en del.

Denne telefonen tåler å ligge i vann og er støvtett. Dermed bør den fungere bra både på stranda og i skogen.

Defy er ikke laget for å tåle julig, så du bør ikke forsøke å kjøre over den med bilen. Når det er sagt så er skjermen dekket av forsterket glass, og dekselet er laget i hardfør plast.

Vi har tatt med denne telefonen på svømmetur i sjøen, og den besto dette med glans. Vi har også "mistet" den i bakken noen ganger under testperioden, uten at vi har klart å ødelegge den.

Defy kan ikke måle seg med de siste toppmodellene som Sony Ericsson Xperia Arc eller Samsung Galaxy S II når det kommer til maskinvare. Prosessoren er litt treg og grafikkbrikken en gammel variant.

Men Defy gjør jevnt over en god jobb til det meste, som spill, underholdning og surfing.

Kameraet er ikke det beste vi har prøvd, men du kan ta helt greie bilder og video.

Skjermen er 3,7 tommer stor og har godt bilde. Den er imidlertid ikke så fryktelig god i sollys, siden skjermen ligger et stykke inn i telefonen.

Defy fungerer bra til e-post og annet du trenger på jobben. Vi er også fornøyde med lydkvaliteten under samtaler. 

Batteriet varer en dag eller to ved normal bruk, så dette er ikke et område Defy utmerker seg på.

Motorola Defy stiller alt i alt i en klasse for seg selv. Det er ingen reelle konkurrenter til denne telefonen på markedet, så dersom du skal ha en Android-telefon som tåler litt mer enn gjennomsnittet er dette telefonen du skal ha.

Trenger du ikke dette finnes det mer enn nok av gode alternativer i denne prisklassen. Huawei U8800 gir deg bedre maskinvare til samme pris. Sony Ericsson X8 er også en habil Android-telefon til litt mindre penger.

Men disse telefonene ville avgått med den sikre død i møte med saltvann. Defy er en telefon vi lett anbefaler til deg som vil ha en forholdsvis billig telefon som tåler mye.

Les hele testen av Motorola MB525 Defy »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.