TESTER

Test: null

Test av HTC Rhyme

Flott kvalitetsfølelse og herlig tilbehørspakke vil gjøre HTC Rhyme interessant for mange.

15. des. 2011 - 18:51
Høydepunkter

Høy kvalitetsfølelse, flott tilbehørspakke, god talekvalitet, bra lyd i musikkspilleren

Ulemper

Bryr du deg ikke om tilbehøret betaler du mer enn du burde. 

Veldig kort sagt

HTC Rhyme er en responsiv og brukervennlig Android-telefon som også gir bra kvalitetfølelse. Du får også med en svært fyldig og bra tilbehørspakke. Dette betaler du imidlertid ekstra for, så om ikke tilbehøret frister deg får du like gode telefoner til lavere pris. 

Gå rett til:Hele testenYtelsestesterBilder og videoHele spesifikasjonslisten

Konklusjon

HTC presenterer Rhyme slik: "Med en utsøkt helstøpt design er HTC Rhyme mer enn en smarttelefon - den tilbyr en totalpakke."

Og dette er mer enn PR-snakk, for produsenten er inne på noe her.

Flott tilbehørspakke

Det mest unike med Rhyme er at du får med en svært romslig tilbehørspakke.  Du får en dokkingstasjon som lader telefonen, aktiverer høyttalerfunksjonen og setter menyene i dokkingmodus. Denne fungerer strålende, og egner seg like bra på nattbordet som på kontorpulten.

Du får også med en såkalt amulett, som festes i telefonen og skal henge ut av vesken for å varsle deg om anrop og tekstmeldinger. At den muligens vil fremstå veldig forlokkende for lommetyver er en annen sak.

I tillegg til disse to sakene får du med øreplugger som både har bra lyd og flat ledning - sistnevnte for å forhindre at den krøller seg i lommen. Du får også en skinnveske.

Ingen tvil om at du får en langt mer omfattende tilbehørspakke enn vanlig her altså. 

Bra kvalitet

HTC har flere ganger bevist at de befinner seg i øverste klasse når det kommer til byggekvalitet, og Rhyme svekker ikke dette inntrykket. Telefonen er godt sammenskrudd, har en fin størrelse og ligger med sine avrundede hjørner godt i hånden. 

Telefonen har også maskinvarekraft nok til at den oppleves som rask og responsiv, noe som sammen med HTCs stadig bedre Sense-menyer gir en flott bruksopplevelse. 

Og det er egentlig ikke så veldig mye å sette fingeren på her. Skjermen er like god som på tilsvarende modeller, lydkvaliteten er god både i samtaler og ved musikkspilling, kameraet er helt greit og vi får i det store og det hele et veldig bra helhetsinntrykk. 

Ikke for alle

Terningkastet vi har gitt denne telefonen forutsetter at du er blant de som synes tilbehøret er et av de store argumentene for å kjøpe denne telefonen, for det er dette som skiller den fra konkurrentene. 

Dersom du ikke er interessert i dokkingstasjonen og resten av godsakene som følger med her gjør du et bedre valg ved å gå for HTC Desire S, Sony Ericsson Neo eller Sony Ericsson Xperia Arc S, som alle koster mindre og gir deg like gode eller bedre spesifikasjoner. Eventuelt kan du legge på et par hundrelapper og gå for kruttønner som HTC Sensation XE eller Samsung Galaxy S II

Men om du er ute etter en trofast og god Android-telefon og synes tilbehøret her ser midt i blinken ut for deg så kan vi trygt anbefale HTC Rhyme. 

Les hele testen på de neste sidene
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.