MOBIL

Test: null

Samsung Galaxy S4 Mini får qHD-skjerm

Galaxy S4 Mini er mer eller mindre ute av skapet.

18. apr. 2013 - 13:27

Samsung har de siste to årene satset på en strategi der toppmodellene gradvis har fått større skjermer. Den første Galaxy S-modellen hadde en skjerm på fire tommer, mens den kommende toppmodellen, Galaxy S4, har økt til 4,99 tommer.

LES OGSÅ: Lyntest av Samsung Galaxy S4

Dette har naturlig nok også ført til at de fysiske målene og vekten har økt siden den første modellen i serien. For å ikke skremme de som er opptatt av lommevennligheten lanserte selskapet derfor en Mini-versjon av Galaxy S III i fjor, og en tilsvarende lillebror til Galaxy S4 er tilsynelatende også på vei.

Den kommende telefonen skal ha fått navnet Galaxy S4 Mini (GT-I9190). Den har fått en skjermstørrelse på 4,3 tommer, og bruker den samme oppløsningen som HTC kjørte i Sensation-modellene sine, altså 960 x 540 piksler (QHD). Skjermtypen er mest sannsynlig Super Amoled.

Prosessoren ser ut til å bli en tokjernet Cortex A15-variant (28 nm) klokket til 1,6 GHz. Denne skal stå Samsungs egenproduserte systembrikke Exynos 5250. Historisk sett kan du også forvente en Snapdragon-utgave for utvalgte deler av verden.

Forvent offisiell informasjon iløpet av de neste ukene.

Kilder: Samsung via GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.