MOBIL

Test: null

Ny Nexus 7 neste måned?

Google og Asus skal være godt på vei mot lanseringen av årets Nexus-nettbrett.

24. mai 2013 - 11:25

Google og Asus hadde braksuksess med den første utgaven av Nexus 7, som endte med å bli utsolgt på mindre enn en måned. Den får også mye av æren for at Apple selger færre iPad-eksemplarer enn tidligere.

At det kommer en oppfølger er det med andre ord ikke noen tvil om, og det ser ut som Google vil kjøre den samme løypen som med resten av Nexus-produktene sine, og kjøre en lansering i året.

I fjor var lanseringen i begynnelsen av juni, og det kan nå se ut til at vi får se 2013-generasjonen av Nexus 7 ganske nøyaktig ett år etterpå. Altså neste måned.

Strippet

Google valgte å kjøre en ganske enkel linje da de utviklet Nexus 7: Sprek maskinvare og minst mulig dilldall. Dette endte med et nettbrett som verken hadde bakkamera eller plass til SIM- eller minnekort, men som hadde kraftig maskinvare.

I år kan du forvente den samme oppskriften. Det skal fremdeles være ASUS som produserer nettbrettet, og du kan forvente kraftigere maskinvare enn i fjor. Det er usikkert om det fremdeles er Nvidia som leverer systembrikken.

Skjermen vil sannsynligvis utgjøre den største forskjellen for deg som bruker. Denne skal være produsert av AU Optronics, og kjøre ut en oppløsning på 1920 x 800 piksler. Dette er for øvrig samme selskap som ryktes å ha fått produksjonskontrakten for neste generasjons iPad mini.

Dersom ryktene stemmer, kan du forvente en lansering iløpet av de neste ukene, med en påfølgende butikklansering til sensommeren/høsten.

Kilde: Phonearena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.