MOBIL

Test: null

Ny muskeltelefon fra Sony

Tåler enda mer enn Xperia Z.

26. apr. 2013 - 13:52

Sony har spesialisert seg på å lage vanntette mobiltelefoner de siste årene, noe som passer veldig fint når man skal forholde seg til klimaet her i landet. Og produsenten har kommet langt siden de første, robuste telefonene, som hadde heller spinkle spesifikasjoner. 

Xperia Z har for eksempel alt du kan be om av en moderne smarttelefon - inkludert en stor 1080p-skjerm - og tåler å ligge på én meters dyp i 30 minutter.

LES OGSÅ: Test av Xperia Z

Nå går det rykter om enda en vanntett muskelmobil, kalt Xperia ZR, med modellnummer C550X og kodenavn Dogo.

Skjermen skal være 4,6 tommer stor, og kjører ut en oppløsning på 720 x 1280 piksler (720p). Dette vitner om at den kommer til å ligge i en lavere prisklasse enn toppmodellen. 

Telefonen skal ellers kjøre på en av Qualcomms firekjernede systembrikker, da mest sannsynlig Snapdragon 600. Arbeidsminnet skal være på hele 2 GB. Kameraet er høyst sannsynlig det samme vi har sett på tidligere modeller, med 13 megapikslers Exmor-R-sensor.

Sony skal heller ikke ha holdt igjen på noe da de valgte batteri, så her får du hele 2300 mAh å boltre deg på.

Enda mer vanntett enn før

Det mest unike med Xperia ZR er at den skal ha fått IP58-sertifikasjon. Om dette stemmer betyr det at den tåler mer trykk enn forgjengerne, og vil tåle å være 1,5 meter under vann i en halvtime.

Foreløpig er det ikke lekket noen bilder av telefonen, og pris/lanseringstidspunkt er heller ikke kjent.

Kilder: Phonearena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.