MOBIL

Test: null

NetCom åpner 4G for mobil

Nokia Lumia 920&co får endelig topphastighet hos NetCom. 

6. juni 2013 - 13:55

Det er lenge siden NetCom åpnet LTE(4G)-nettet  sitt her i landet, og mange har allerede byttet ut fastlinjen sin med en heftig 4G-router. Det har imidleritid ikke vært mulig å koble seg på dette nettet med mobiltelefoner med 4G-støtte. 

LES OGSÅ: 

Da Telenor omsider lanserte sitt 4G-nett i desember i fjor var mobilstøtte på plass etter kort tid, og du kunne dermed surfe i skyhøye hastigheter med iPhone 5, Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S4 og andre LTE-telefoner. 

Full dekning om tre uker

I dag følger NetCom opp med å åpne de første basestasjonene for 4G-telefonene. I første omgang har hele Bergen og deler av Oslo fått dekning, mens Trondheim står for tur i morgen. 

Hele 4G-nettet skal være åpnet for mobil i løpet av de neste tre ukene. Du trenger for øvrig ikke gjøre noe manuelt for å få høyere hastighet dersom du har 4G-telefon, da 4G automatisk blir aktivert på abonnementet ditt. 

Kilde: NetCom (pressemelding)

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.