MOBIL

Test: null

Nærmer det seg EOS-lansering?

Nokia skal være i gang med testing av to utgaver av kameraflaggskipet.

16. apr. 2013 - 13:55

Nokia har foreløpig ikke fulgt opp 41-megapikselstelefonen 808 med en tilsvarende Windows Phone-modell, men det har i flere måneder blitt snakket om en telefon kalt Nokia EOS.

LES OGSÅ: Lumia med 41 megapiksler på vei

Tester to forskjellige

My Nokia Blog melder nå at de har en kilde som hevder at Nokia er godt i gang med å teste ikke én, men to versjoner av EOS. Den ene skal ha en firekjernet Snapdragon 800-systembrikke, mens den andre skal være tokjernet. 

Dette gjør produsenten tilsynelatende for å forsikre seg om at batteritiden er tilstrekkelig. Telefonen skal ha et batteri på 2000 mAh, noe som ikke er for mye i dag, og testingen skal gå på hvordan telefonen greier seg med de to respektive systembrikkene.

Spesifikasjonene er ikke bekreftet fra offisielt hold, men den antatte listen inkluderer en 720p-skjerm, FM-Radio (velkommen tilbake til Windows Phone, isåfall), et batteri på 2000 mAh og et 41 megapiksles kamera i samme sjanger som i Nokia 808.

Det er uvisst om Nokia også har tenkt å få på plass den optiske bildestabilisatoren vi fikk i Lumia 920. Xenon-blits skal dog være ordnet.

Med såpass detaljerte lekkasjer som dette regner vi med ventetiden på informasjon fra Nokia selv ikke blir for lang.

Kilde: My Nokia Blog

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.