MOBIL

Test: null

Lumia 928-teaser ute

Nokia fjerner enhver tvil om at Lumia 920 får arvtager neste uke.

7. mai 2013 - 13:48

Nokia imponerte oss kraftig med Lumia 920, som er en av de aller beste Windows Phone 8-telefonene du får kjøpt i dag. Nå nærmer det seg en ny lansering, og du kan forvente å få se arvtageren til flaggskipet. 

LES OGSÅ: Test av Lumia 920

Tidspunktet for lansering er høyst sannsynlig 14. mai, da Nokia kjører en Lumia-stemplet pressekonferranse i London. Selskapet prøver overhodet ikke å skjule at en ny toppmodell - Lumia 928 - er på trappene. På sine egne hjemmesider publiserte de nylig en teaser som viser telefonen.

Med slagordet "capture the highlights" er det også klart at kameraet blir jokeren i den kommende telefonen. Illustrasjonsbildet viser et eksemplar av telefonen som får et lyst bilde i mørke omgivelser (de "mørke" omgivelsene er dog en badestrand midt på dagen..), noe som vitner om en bildesensor som skal håndtere dårlige lysforhold.

Det er ganske nøyaktig én uke til katten er ute av sekken, og i mellomtiden kjøres det også en pressekonferranse i India, så det blir mye Nokia-snacks på agendaen i tiden som kommer.

Kilde: Nokia

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.