MOBIL

Test: null

Kommer neste Nexus fra Motorola?

"Google X" med Android 5.0.1 KLP har dukket opp i ytelsesmålinger.

24. apr. 2013 - 12:20

For snart to år siden kjøpte Google opp den tidligere giganten Motorola, som nå ikke engang er på topp 9-listen for solgte smarttelefoner.

Frem til nå har det meste tydet på at Google først og fremst var interessert i Motorolas rundt 25000 patenter, noe som gir dem et effektivt skjold mot søksmål fra Apple&co. Vi har tross alt ikke sett et eneste Motorola-produkt som har hatt åpenbar innblanding fra Google.

Dette kan muligens endre seg. Nylig dukket det opp resultater fra en AnTuTu-ytelsesmåling gjort med en telefon kalt "Google X", et navn som har gått igjen på tidligere Nexus-telefoner (altså de offisielle Google-telefonene, produsert i samarbeid med HTC, Samsung og LG).

Denne telefonen kjører på den ulanserte Android 5.0.1 Key Lime Pie-versjonen, og er produsert av Motorola.

Tallene fra AnTuTu er for øvrig ikke veldig imponerende, noe som mest sannsynlig betyr at telefonen ikke kjører på den endelige maskinvaren som er tiltenkt den neste Nexusen.

Vises frem om tre uker ...eller?

Den 15. mai går Googles årlige konferranse Google I/O av stabelen i San Francisco, og det er ikke helt umulig at vi får se både Android 5.0 Key Lime Pie og den neste Nexusen her.

Samtidig går det også rykter om at Google vil avvente Android 5.0-lanseringen til produsentene har fått på plass den siste 4.2-varianten, da de har fått mye pepper for å haste avgårde med nye versjoner i en hastighet produsentene ikke greier følge.

Kilde: Phonearena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.