Kommer denne med 5,7-tommer?

Det snakkes i gangene om en kjempe-iPhone. 

Kommer denne med 5,7-tommer?

Det snakkes i gangene om en kjempe-iPhone. 

Samsung har Note-serien, HTC har Butterfly, LG har Vu og Sony har tilsynelatende snart Xperia Z Ultra på plass i "kjempetelefon"-segmentet. Og nå går det rykter om at Apple, som var særdeles sent ute med å komme seg opp på 4-tommersnivået, også går med planer om en "phablet"-variant av iPhone. 

Ifølge kilder (anonyme, selvfølgelig) nyhetsbyrået Reuters har snakket med går Apple med planer om å lansere en rekke forskjellige iPhone-varianter i forskjellige skjermstørrelser, der både 4,7 og 5,7-tommere skal være på planleggingsarket.

I tillegg har spekulasjonene om hvorvidt selskapet skal lage budsjettvarianter av iPhone blusset opp igjen, og det snakkes nå om versjoner helt ned til 99 dollar (rett under 600 kroner). Disse skal etter sigende også leveres i opp til seks forskjellige farger, på samme måte som iPod-serien. 

Testing starter i juli

Kildene skal være underleverandører i Asia, og hevder at Apple konstant forandrer spesifikasjoner og design på varene de bestiller, slik at de aldri er sikre på om det er den endelige protomodellen de produserer deler til. Det er altså ikke lett å spå hva det ferdige produktet vil være. 

Selve produkttestingen skal ifølge kildene starte allerede neste måned, så om ryktene stemmer kan du forvente et ikke ubetydelig antall lekkasjer det neste kvartåret frem mot lanseringen, som visstnok kan skje allerede i september. 

Kilde: Reuters

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå