MOBIL

Test: null

Kjempe-Samsung kommer til Norge

Galaxy Mega 6.3 ligger på grensen mellom mobiltelefon og nettbrett.

19. apr. 2013 - 12:09

For en uke siden annonserte Samsung de to kommende kjempetelefonene Galaxy Mega 5.8 og 6.3, der tallene gjenspeiler skjermstørrelsen. Det var imidlertid uvisst om vi ville få se noen av dem her til lands.

LES OGSÅ: Samsung lanserer nye kjemper

I dag tikket det inn en pressemelding fra Samsung, som bekrefter at den største av de to telefonene, altså Gaalxy Mega 6.3, kommer til Norge om litt over én måned. Nærmere bestemt månedsskiftet mai/juni.

Mid-end

Spesifikasjonsmessig ligger Galaxy Mega i den øvre delen av mellomsjiktet: Skjermen har en oppløsning på 1280 x 720 piksler, du får to prosessorkjerner med en hastighet på 1,7 GHz, 1,5 GB arbeidsminne og et kamera som tar bilder i åtte megapikslers oppløsning. '

Med så stor skjerm er det naturlig å bruke telefonen til surfing, og det er derfor hyggelig å få bekreftet at telefonen har både HSPA (21Mbps) og LTE-støtte, som sørger for at du kan koble deg på internett med de høyeste hastighetene som er tilgjengelig.

LES OGSÅ: Alt om LTE

Batteriet er også lovende, med en kapasitet på hele 3200 mAh. Telefonen har ellers det meste du kan forvente av trådløs teknologi og andre funksjoner, som Bluetooth 4.0, NFC, WiFi Direct og MHL. 

Veiledende pris vil ligge på 4500 kroner når den lander i butikkhyllene.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.