MOBIL

Test: null

Her er Sonys nye menyer

Ekstra ikoner avslører større skjermer. 

21. juni 2013 - 11:58

Sony har helt siden sin spede Android-start hatt trivelige menyer på på telefonene sine, med et menysystem som ikke tar over like mye av det originale Android-oppsettet som HTCs Sense eller Samsungs TouchWiz. 

Selskapet har selvsagt kommet med jevnlige forbedringer av grensesnittet, og nå har det dukket opp skjermbilder som skal vise menyene du får i den kommende Xperia Z Ultra - altså Sonys første modell i Note-sjangeren. 

Menyene er lekket av et medlem på XDA-forumet, som har fått prøve ut telefonen. 

Sju ikoner i bredden

Den største forskjellen fra tidligere versjoner av Sony-menyene er at rutenettet er vesentlig romsligere enn før. I startmenyen nederst kan du ha opp til sju ikoner, mens hovedmenyen ser ut til å ha en grense på fem. 

Med opp til seks ikoner i høyden vil du altså kunne vise 30 snarveier per side i startmenyen. Til sammenligning får du 20 på iPhone 5 og 16 på iPhone 4/4S. 

Lanseres på tirsdag?

Denne uken er det Huawei og Samsung som har stjålet showet med lanseringene sine, men neste uke er det Sonys tur til å vise hva de har å by på. Selskapet kjører presselansering på tirsdag, og vi blir overrasket om ikke Xperia Z Ultra er blant nykommerne der. 

Kilde: XDA Developers

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.