MOBIL

Test: null

Her er Huawei W2

Huaweis neste Windows Phone 8-telefon er lekket.

30. mai 2013 - 15:00

Huawei kom sent inn i kampen om Windows Phone 8-kundene, men fikk etterhvert Ascend W1 ut på markedet, og leverte i kjent stil en "mye for pengene"-pakke. 

LES OGSÅ: Test av Huawei Ascend W1

Selskapet har åpenbart ikke tenkt å gi seg på Windows-fronten med det første, for nå har det allerede lekket et bilde av det som etter alle solemerker blir arvtageren til W1: Ascend W2.

Oppgraderinger

Mens W1 har en beskjeden oppløsning på 800 x 480 piksler fordelt på en firetommers skjerm, får oppfølgeren en 4,3-tommer med 720p-oppløsning (1280 x 720 piksler).

Maskinvaren er også oppgradert, og du får nå en systembrikke i det øvre sjiktet av Qualcomms Snapdragon S4-serie. Prosessorhastigheten er på 1,5 GHz, du får grafikkbrikken Adreno 225 og 1 GB arbeidsminne. Det er uvisst nøyaktig hvilken systembrikke det er snakk om, men det er ikke utenkelig vi snakker om den samme MSM8960-varianten som står i Nokia Lumia 920.

Dristig priset

Huawei er blant de mest aggressive produsentene når det kommer til prising av telefonene sine, og W2 skal ikke være noe unntak. Med en antatt pris på under 300 dollar, altså godt under 2000 kroner, kan dette fort bli en vinner når den dukker opp på markedet.

Kilde: Unwired

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.