MOBIL

Test: null

Her er HTC Tiara

Offisielle bilder av HTCs neste Windows Phone-modell har lekket. 

11. juni 2013 - 13:43

HTC har ikke gjort mye utav seg på Windows Phone 8-fronten til nå i år, men det ser ut til at du kan forvente minst én ny modell med Microsoft-plattformen iløpet av de neste månedene: HTC Tiara. 

Denne telefonen har vært innom ryktebørsen et par ganger de siste månedene, og nå har det som ser ut til å være det offisielle pressebildet lekket ut. Om bildet er ekte avslører det at Tiara har fått en ganske annerledes design enn fjorårets HTC 8X og 8S. Den er vesentlig rundere i formene, og har ikke den samme, buede baksiden. 

Skjermen har en størrelse på 4,3 tommer, mens oppløsningen er på 800 x 480 piksler - her får du altså ikke det skarpeste bildet. 

Resten av spesifikasjonene vitner også om at det blir en ganske så lommebokvennlig telefon. Den har en tokjernet prosessor på 1,2 GHz, grafikkbrikken Adreno 225 og 1 GB arbeidsminne, noe som gir deg nok kraft til å drive WP8 uten problemer i denne oppløsningen. 

Interminnet er på 8 GB, og du kan forvente at rundt 5 av disse er tilgjengelig for sluttbruker. Det er uvisst om telefonen har minnekortstøtte. 

Kameraet skal ha en oppløsning på 8 megapiksler, mens frontkameraet stopper på 1,6 megapiksler. 

Tidligere rykter skulle ha det til at telefonen skulle lanseres i mai, noe som åpenbart ikke skjedde. At pressebildet er klart kan imidlertid bety at det ikke er så veldig lenge igjen å vente. 

Kilde: Übergizmo

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.