MOBIL

Test: null

Galaxy S4 kan bli vanntett

Samsung skal etter alt å dømme lansere en rekke spesialversjoner av Galaxy S4.

13. mai 2013 - 13:49

Samsung Galaxy S4 er allerede på markedet og tar over stafettpinnen etter fjorårssuksessen Galaxy S III. Og nå ser det ut til at du kan få litt flere valgmuligheter enn tidligere S-modeller. Samsung skal nemlig ha en rekke spesialversjoner på vei.

Galaxy S4 Mini har allerede sirkulert på ryktebørsen i noen uker, og forventes å bli en krympet versjon med lavere skjermoppløsning, svakere maskinvare og lavere pris. Om den følger i de forrige S-telefonenes fotspor er det mer en måte å ri merkenavnet på enn en reell utgave av toppmodellen i mindre format.

Mer interessant er navnene Galaxy S4 Zoom og Galaxy S4 Active.

Galaxy S4 Zoom har som navnet antyder et mer påkostet kamera enn originalen. Dette skal ha økt antall megapiksler fra 13 til 16 megapiksler. Økningen i oppløsning er ikke for å gi deg altfor store bilder, men å gjøre det mulig å gi kameraet 10x optisk zoom. Sensoren skal være i samme sjanger som i Samsung Galaxy Camera, som ble vist frem under S III-lanseringen i fjor.

Galaxy S4 Active skal være en vanntett og robust versjon av Galaxy S4, noe som isåfall betyr at Samsung tråkker over på stien Sony har kjørt i lang tid med kraftig spesifiserte modeller som tåler en trøkk. Dette er en svært velkommen nyhet fra Samsung, som til nå har hatt heller kjipe komponenter i den robuste Xcover-serien sin.

LES OGSÅ: Test av Galaxy Xcover 2

Lansering i sommer?

Samsung har ikke gitt noen offisiell informasjon om noen av produktene, men det snakkes i gangene om at en lansering kan skje allerede i sommer. Rykter bør som vanlig tas med en klype salt, da det alltid er en sjans for at det er rent oppspinn.

Kilde: Pocket-lint 1, 2

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.