MOBIL

Test: null

Blir Xperia Z oppgradert?

Kan få den råeste prosessoren Qualcomm har å by på. 

24. juni 2013 - 12:28

Sony imponerte en samlet teknologipresse med toppmodellen Xperia Z, som både er råsterk, pen og vanntett. Og nå kan det se ut til at en oppgradert variant er på vei. 

LES OGSÅ: Test av Sony Xperia Z

Det er godeste Eldar Murtazin - som gjennom årene har avslørt et hav av telefoner før lansering - som er opphavet til informasjonen, og hevder på Twitter å ha prøvd en Xperia Z-variant med Snapdragon 800-maskinvare. 

Nettbrett-brikke

Snapdragon 800-systembrikken har frem til nå vært forbeholdt nettbrett, og inkluderer fire prosessorkjerner på minst 2 GHz og grafikkbrikken Adreno 330. Du får også integrert USB 3, Bluetooth 4 og LTE-støtte. 

Brikken støtter ellers kamera med opp til 55 megapiksler, og en skjermoppløsning på opp til 2560 x 2048 piksler - men det trenger du ikke forvente å se med det første. 

Ifølge Murtazin skal skjermen på protomodellen han har prøvd være en LCD 3-variant i samme sjanger som den du finner i HTC One. 

LES OGSÅ: Test av HTC One

Dersom telefonen viser seg å være reell (Murtazin har bommet flere ganger før) kan du vente en lansering når IFA-messen i Berlin nærmer seg. 

Kilde: Twitter via GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.