MOBIL

Test: null

Blir det slutt på denne designen?

Ryktene skal ha det til at Samsung går over på ny designlinje fra og med Galaxy Note III.

15. apr. 2013 - 12:40

Samsung har hatt knallsuksess med samtlige S-modeller som har landet på markedet, og Note-serien har også blitt svært godt mottatt hos målgruppen.

Hver telefon som har kommet i disse seriene har bydd på mer kraft, høyere skjermoppløsning og en del nyvinninger på programvaresiden. Men ingen kan påstå at designavdelingen har gått over stokk og stein for å fornye seg - spesielt ikke de siste to årene. 

Både Galaxy S4 og Galaxy Note II er for eksempel påfallende like Galaxy S III. Her er det brukt mer eller mindre samme byggematerialer over det hele, og både former og farger er så godt som uforandret siden sist.

Ny designlinje på vei?


F.v: Galaxy Note II, Galaxy S4, Galaxy S III.

Nå hevder Sammobile at de sitter på "innsideinformasjon" fra Samsung, som visstnok skal være litt småskremt av designjobben HTC har gjort på toppmodellen sin, One.

Ifølge Sammobiles anonyme kilder kommer Samsung derfor til å revidere hele designen i de neste telefonene sine, og at Galaxy Note III vil bryte med designlinjene vi har sett i de siste tre toppmodellene fra selskapet. Nøyaktig hva dette betyr sies det ingenting om, men om informasjonen viser seg å stemme vil nok aluminium eller en annen metalltype være blant stikkordene. 

Noe vi ikke kan understreke nok, er at rykter fra anonyme kilder alltid bør tas med en klype salt, og at man ikke kan konkludere med noe som helst før Samsung viser frem Galaxy Note III, noe som ventes å skje i august/september i år.

Men om du har fulgt med på mobilbransjen noen år husker du kanskje braksuksessen Motorola hadde med Razr. Denne suksessen blendet selskapet såpass at de fulgte opp med å lage mer eller mindre like telefoner i flere år, noe som endte med katastrofetall og betydelige nedskjæringer over hele verden. Det gir altså mening om Samsung nå jobber med å ta en avstikker fra designen vi har sett de siste to årene.

Kilde: Sammobile

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.