PODKAST

– Teslaen kan jo bare spise av seg selv hvis den går tom for batteri?

Ukens podcast.

Aluminium er tema i denne ukens podcast.
Aluminium er tema i denne ukens podcast.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
5. mai 2017 - 14:49

Hvor mange favorittemaer har egentlig Odd Richard? Vi har mistet tellinga, men denne gangen er det i hvert fall aluminium som er tema for ukens podcast.

Vi fått med oss teknologidirektør Hans Erik Vatne i Hydro for å fortelle mer om dette svært anvendelige metallet, som vi har hatt i rundt 130 år. Mens forekomstene av aluminiumsholdig bauksitt er størst ved ekvator, har Norge med sin fornybare energitilgang noen solide fordeler i selve utvinningen.

Vi skal høre mer om aluminiumens egenskaper, Hydros spesielle pilot-anlegg på Karmøy, og ikke minst: Hvorfor Odd Richard foreslår at Teslaene bare kan spise en bit av seg selv hvis den går tom for batteri!

Lytt til ukens podcast nederst i denne saken.

Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs nye podcast Teknisk sett.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes eller en annen podcast-app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

RSS-feed: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

Hør de tidligere episodene: tu.no/podcast

Ukens episode:

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.