APPS

Tell ned til dommedag

FREDAGS-APP: Hvorfor ikke avslutte arbeidsuken med å telle ned til slutten på alt annet?

6. jan. 2012 - 17:55

Det hender fra tid til annen at noen rett og slett setter seg ned og spår jordens undergang på bakgrunn av diverse observasjoner.

En slik observasjon kan for eksempel være planeter på kollisjonskurs mot jorden. Disse skjuler seg oftest bak solen, da de selvsagt ikke er interessert i å bli avslørt før spetakkelet finner sted. Innimellom har vi også hærskarer av romvesener på vei for å eliminere alt liv, og solen skal ikke være helt trygg om dagen, den heller.

Vi har allerede passert en hel del av datoene i dommedagspådommene uten å oppleve noen smell, noe som har ført til at profetene har måttet kansellere avbestillingen av bredbåndet sitt og gjøre om på kalenderen. 

Uansett så kan det være greit å holde styr på når neste dommedag er, og det gjør du selvsagt ved å laste ned programvare til Android-telefonen din.

2012 Countdown Widget2012 Countdown Widget er avanserte saker. Her kan du både telle ned til dommedag og forandre bakgrunn og skrifttype.

Det beste verktøyet vi har funnet til dette formålet heter 2012 Countdown Widget, og siden jorden uansett skal gå under er den helt gratis å hente ned.

Denne widgeten teller ned til 21. desember, som altså er den siste dagen i syklusen vi ifølge mayakalenderen er inne i nå. Forrige gang en syklus ble avsluttet i denne kalenderen startet den enkelt og greit på ny, men det er visst ikke et alternativ denne gang.

Widgeten tar seg bra ut på startskjermen din, og du kan forandre både skrifttype og bakgrunn. Noe mer enn det ber vi ikke om.

Hent ned 2012 Countdown Widget på Android Market, og ha en strålende helg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.