DATATELE

Telenor fornøyd med lunkent resultat

GLISET: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas er fornøyd med at Telenor fortsatt vokser i Norge i andre kvartal 2007.
GLISET: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas er fornøyd med at Telenor fortsatt vokser i Norge i andre kvartal 2007. Bilde: Telenor
Mona StrandeMona StrandeJournalist
24. juli 2007 - 13:42

Telenors resultat for andre kvartal ble 7,3 milliarder kroner før avskrivninger (EBITDA). Det er 50 millioner kroner under det analytikere hadde forventet.

- Solid, sier Baksaas

Inntektene endte på 23,2 milliarder kroner, som er fem prosent mer enn i samme kvartal i fjor. Resultat før skatt ble 3,8 milliarder.

Men Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas er fornøyd:

- Vi leverer nok et solid kvartalsresultat. Trenden fra første kvartal har fortsatt, med høy underliggende inntektsvekst og stabil EBITDA-margin, sier han i en pressemelding.

Nedgang i Thailand

Telenors konsoliderte mobilvirksomheter fikk mer enn fem millioner nye abonnement i løpet av andre kvartal.

- I Asia har den imponerende utviklingen i DiGi og Telenor Pakistan fortsatt. Mobilvirksomhetene i Skandinavia har holdt markedsposisjonene med mer enn 100.000 nye kunder i kvartalet, sier Baksaas.

I Thailand har imidlertid et nytt regulatorisk rammeverk endret markedsdynamikken. Dette har påvirket ringemønstrene og redusert gjennomsnittlige ringepriser.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.