Teknologimesse for folk flest

SKAL FYLLES: Folksomt er det ennå ikke i Oslo Spektrum, men iløpet av helgen venter arrangørene nærmere 20.000 besøkende. (Bilde: Mona Strande)
STOR NOK: Denne 102-tommer store plasma-TV-en fra Samsung gir deg krystallklare bilder. Men den er ikke til salgs, så du får nøye deg med en blu-ray-demonstrasjon under Elektrofil i helgen. (Bilde: Mona Strande)
SPORTY: Hvorfor gå ut for å spille tennis når du kan gjøre det innendørs? Spillprodusentene, her representert ved Nintendo, kommer hele tiden med nye løsninger for å holde oss foran TV-en. (Bilde: Mona Strande)
GODT HERDET: Det er kanskje ikke hver dag du glemmer igjen kameraet ditt i fryseren, men 770 SW fra Olympus skal tåle det dersom det skjer. Det tåler også dykking ned til 10 meter, og kameraet er like helt dersom en mann på 100 kilo tråkker på det. (Bilde: Mona Strande)
HVITEVARER: Elektrofil har ikke bare produkter for deg som skal ha nytt kamera eller ny TV, her er utvalget enda større for deg som ser etter kjøleskap, vanskemaskiner, komfyrer og støvsugere. (Bilde: Mona Strande)
FOR FOTOELSKEREN: Dersom du har 100.000 kroner du sliter med å få brukt opp, kan du kjøpe dette kameraet fra Nikon: D2Xs med et telefotoobjektiv utenom det vanlige (200-400mm f/4G ED-IF AF-S VR Zoom). (Bilde: Mona Strande)
N95: Den nyeste modellen i Nokias N-serie kommer i butikkene her i landet i uke 18, som vil si i månedsskiftet april/mai. Test den i Oslo Spektrum i helgen. (Bilde: Mona Strande)
TEST PS3: Elektrofil har et eget spillerom. Innerst i rommet er et eget rom, som garantert vil glede deg som ennå ikke har fått tak i en Playstation 3. Her kan du spille så mye du vil, så sant du finner en ledig konsoll. (Bilde: Mona Strande)
KJØREGLEDE: Har du en liten Solberg i magen kan du teste dine ferdigheter via Xbox 360. Bilstolen - Solberg Edition fra PlaySeat - er til og med komfortabel å sitte i. (Bilde: Mona Strande)
HD WORLD: Sony sier de satser på HD hele veien. Derfor har de også full HD ut på sine små kompaktkameraer, som W85. Dermed slipper du å vise frem feriebilder i VGA-kvalitet på HD-TV-en din. (Bilde: Mona Strande)
FOR DE SPILLEGLADE: Dersom du aldri får nok av spill, er Elektrofil noe for deg. I det store spillerommet kan du leke deg med både Playstation 3, Nintendo Wii og Xbox 360 - uten å måtte investere i samtlige konsoller. (Bilde: Mona Strande)

Denne helgen arrangeres Elektrofil for fjerde gang i Oslo Spektrum.

Ingen nyheter

Dette er ikke messen for deg som vil se de store nyhetene først, for her er det lite - hvis noe - du ikke har sett eller hørt om før. Slagordet "Lev ut din elektrofile legning" kan derfor sies å være noe feilslått, men dersom målgruppen er folk flest - og ikke de mest teknologifrelste nordmenn - så er de kanskje mer på riktig spor.

Dette kan være en hyggelig anledning for deg som vil sjekke alternativene før du kjøper nye hvitevarer, ny flatskjerm, eller før du bestemmer deg for hvilken spillkonsoll du skal gå for.

102'' plasma

Messen har et eget spillerom på 300 kvadratmeter hvor du kan teste alle de beste spillkonsollene - inkludert Playstation 3, som selges her i landet fra og med i morgen.

Den råeste TV-en som presenteres på messen, selges imidlertid ikke til vanlige forbrukere. Det er en 102-tommer full-HD plasma-TV fra Samsung.

- Kommersielt selger vi bare TV-er opp til 63'', men fremtiden sier at folk hele tiden vil ha større TV-er, bedre kvalitet og et råere design. Derfor viser vi den frem her, sier produktsjef Robert Widerström, Samsung Electronics Norden.

Din stil - uansett

Og design er noe de fleste produsentene ser verdien av, enten det dreier seg om TV-er, kjøleskap - eller hodetelefoner.

- Folk vil ikke bare ha rå lyd, men bra design i tillegg. SkullCandy legger derfor stor vekt på at hodetelefonene skal passe til brukerens stil, uansett om du er en blond babe eller en tøff snowboarder, sier salgs- og markedsansvarlig Harald Kristiansen i No Border, som er norsk importør av SkullCandy hodetelefoner.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå