DATATELE

Teknologimesse for folk flest

SKAL FYLLES: Folksomt er det ennå ikke i Oslo Spektrum, men iløpet av helgen venter arrangørene nærmere 20.000 besøkende.
SKAL FYLLES: Folksomt er det ennå ikke i Oslo Spektrum, men iløpet av helgen venter arrangørene nærmere 20.000 besøkende.Bilde: Mona Strande

Denne helgen arrangeres Elektrofil for fjerde gang i Oslo Spektrum.

Ingen nyheter

Dette er ikke messen for deg som vil se de store nyhetene først, for her er det lite - hvis noe - du ikke har sett eller hørt om før. Slagordet "Lev ut din elektrofile legning" kan derfor sies å være noe feilslått, men dersom målgruppen er folk flest - og ikke de mest teknologifrelste nordmenn - så er de kanskje mer på riktig spor.

Dette kan være en hyggelig anledning for deg som vil sjekke alternativene før du kjøper nye hvitevarer, ny flatskjerm, eller før du bestemmer deg for hvilken spillkonsoll du skal gå for.

102'' plasma

Messen har et eget spillerom på 300 kvadratmeter hvor du kan teste alle de beste spillkonsollene - inkludert Playstation 3, som selges her i landet fra og med i morgen.

Den råeste TV-en som presenteres på messen, selges imidlertid ikke til vanlige forbrukere. Det er en 102-tommer full-HD plasma-TV fra Samsung.

- Kommersielt selger vi bare TV-er opp til 63'', men fremtiden sier at folk hele tiden vil ha større TV-er, bedre kvalitet og et råere design. Derfor viser vi den frem her, sier produktsjef Robert Widerström, Samsung Electronics Norden.

Din stil - uansett

Og design er noe de fleste produsentene ser verdien av, enten det dreier seg om TV-er, kjøleskap - eller hodetelefoner.

- Folk vil ikke bare ha rå lyd, men bra design i tillegg. SkullCandy legger derfor stor vekt på at hodetelefonene skal passe til brukerens stil, uansett om du er en blond babe eller en tøff snowboarder, sier salgs- og markedsansvarlig Harald Kristiansen i No Border, som er norsk importør av SkullCandy hodetelefoner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.