PODKAST

Teknologi og kunnskap om hva som vil skje med den er grunnlaget for å lykkes i fremtiden

– Omstill for alt det er verdt, oppfordrer matematikkprofessor og teknologientusiast Silvija Seres.

I krystallkula: Teknolog og teknologientusiast Silvija Seres er opptatt at vi må forberede oss på en teknologifremtid som kommer.
I krystallkula: Teknolog og teknologientusiast Silvija Seres er opptatt at vi må forberede oss på en teknologifremtid som kommer. Foto: Odd Richard Valmot
16. juli 2020 - 20:30

Silvija Seres er som oss i Teknisk Ukeblad opptatt av å formidle kunnskapen og har intervjuet svært mange norske teknologer. Ikke først og fremst toppsjefer, men de som har den kunnskapen som sitter nede i organisasjonen.

Hun er opptatt av veldig mange teknologiområder fra kunstig intelligens og maskinlæring, stordata, droner, VR, helse, mat og mye annet – og hvordan alt kan utnyttes til den fremtiden vi ønsker oss, og hva vi bør gjøre for å tilpasse oss det som kommer.

– Vi må tenke på fremtiden, se for oss hva vi trenger og handle nå. Omstill for alt det er verdt, mener Seres i dagens podcast.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podkasten Teknisk Sett

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett. 

Normalt publiseres Teknisk sett hver torsdag ettermiddag.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.