PODKAST

– Teknologer har ekstreme muligheter til å jobbe kreativt

Ivar Horneland Kristensen med tips til ungdom som vurderer teknologisk utdanning.

UKENS GJEST: Ivar Horneland Kristensen oppsummerer 6,5 år som generalsekretær i Tekna.
UKENS GJEST: Ivar Horneland Kristensen oppsummerer 6,5 år som generalsekretær i Tekna.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
12. okt. 2018 - 08:31

Avtroppende generalsekretær i Tekna, Ivar Horneland Kristensen, er nå blitt administrerende direktør i Virke. Det betyr også at han ikke lenger er styreformann i Teknisk Ukeblad Media. Vi ønsker Ivar lykke til i den nye jobben, og benytter anledningen til å snakke om hans erfaringer i rollen han forlater.
 
Det han først og fremst understreker er at vi trenger flere teknologer. De er etterspurt i alle sektorer av samfunnet, og når han titter inn i krystallkula ser han at dette behovet kommer til å øke i årene fremover. Også i den organisasjonen han nå skal lede.
 
Det å bli ingeniør betyr ikke at du ikke trenger å være kreativ. Tvert imot. Ungdom med interesse for realfag kan glede seg til en karriere hvor de får utfoldet alt de har av kreativitet, er budskapet hans.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.