BLOG

Teknisk Ukeblad kjøper Mobili Media

Teknisk Ukeblad Media AS, som utgir blant annet Teknisk Ukeblad og TU.no, kjøper seg opp i Mobili Media AS. Mobili Media ble etablert i 2009 av grunderne i selskapet. Vi har siden 1. oktober 2009 publisert Mobili.no, og har siden den gangen hatt en eksplosiv vekst. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
29. aug. 2011 - 11:07

Da vi startet nettstedet jobbet vi på hjemmekontor hjemme hos redaktøren, hvor vi holdt hus frem til sommeren 2010. Deretter flyttet vi til et fasjonabelt tidligere frisørlokale på Møhlenpris i Bergen. Dette gjorde det mulig for oss å hive oss rundt og starte frisørsalong dersom alt skulle gå galt.

Det slapp vi heldigvis, og 1. april i år flyttet vi til nye lokaler i Bergen sentrum.

Vi syns det er veldig kjekt at Teknisk Ukeblad Media liker det vi driver med. Dette tar vi selvhøytidelig nok som en stor anerkjennelse, og vi gleder oss til å finne ut hvilke sprell vi kan gjøre sammen.

Men aller mest liker vi at dere som leser testene, guidene, artiklene og alt det andre fjaset vi publiserer kommer tilbake gang etter gang. Uten dere hadde vi bare vært tekst på en server.

Sjekk også ut vår eminente pressemelding:

---

Teknisk Ukeblad Media AS kjøper Mobili Media AS

Mobilnettstedet Mobili.no ønsker Teknisk Ukeblad Media velkommen inn på eiersiden.

Teknisk Ukeblad Media AS kjøper seg opp i Mobili Media AS, som driver nettstedet Mobili.no.

Bergensbaserte Mobili.no har på to år vokst seg fra å være en lilleputt til å bli et av Norges beste nettsteder med forbrukerjournalistikk om mobil og mobilrelaterte tema. Nettstedet drives av journalister med lang fartstid fra mobilpressen.

- Vi skal vokse videre og fortsette å fokusere på vesentlighet, god forbrukeropplysning og å lage de beste testene i Norge, sier ansvarlig redaktør i Mobili.no, Marius Valle.

Mobili.no ble stiftet i 2009, og ble i begynnelsen drevet på dugnad på hjemmekontor av gründerne i selskapet. Siden den gang har nettstedet fått en stor lesermasse og skapt det som sannsynligvis er Bergens morsomste arbeidsplass.

Selskapet vil fortsatt ha sin hovedvirksomhet i Bergen.

- Mobili.no er tuftet på godt gammeldags slit, og vi har alle dratt lasset for å komme dit vi er i dag. At vi nå får Teknisk Ukeblad Media inn som en medeier betyr at vi har et av Norges mest respekterte teknologiske fagblader i ryggen, sier journalist i Mobili.no, Marius S. Eltervåg.

- Det er gjort en flott jobb med Mobili.no. Vi er svært fornøyde med at Mobili.no blir en del av vårt nettverk. Teknisk Ukeblad Media må vokse digitalt, og Mobili.no er et strategisk riktig tillegg til vår eksisterende virksomhet. I tillegg får vi styrket vår redaksjonelle kompetanse innen forbrukerteknologi, sier Jan M. Moberg, utgiver og administrerende direktør i Teknisk Ukeblad Media.

Teknisk Ukeblad Media AS vil med dette eie 60 prosent av Mobili Media AS. Tre av grunderne eier de resterende aksjene.

Om Mobili Media AS

Mobili Media AS ble stiftet i 2009. Frem til nylig ble selskapet drevet av fem likeverdige eiere.Mobili.no skriver tester, guider og andre artikler om mobiltelefoner, nettbrett og mobilrelaterte tema.
Selskapets daglige leder Petter A. Ådland og salgsansvarlig Roald Steinsland kjøpes ut av selskapet.
De gjenværende grunderne er Marius Valle (ansvarlig redaktør), Marius S. Eltervåg (journalist) og Christian Buvik (grafisk designer).
Redaksjonsassistenten, hunden Mio, fortsetter også, og får som takk for innsatsen så langt ett års forbruk av hundemat.

Les mer om Mobili Media AS
 
Om Teknisk Ukeblad Media AS

Teknisk Ukeblad Media AS utgir blant annet tidsskriftet Teknisk Ukeblad og nettstedet TU.no. Teknisk Ukeblad Media er et mediekonsern i utvikling og vekst. I 2010 var omsetningen ca. 115 millioner kroner. Antall ansatte er ca. 60. TU Media AS eies av Tekna, NITO og Polyteknisk Forening. Virksomheten består av nyhetsmagasinet Teknisk Ukeblad, fagbladene Industrien, Våre Veger og Automatisering med tilhørende nettsteder. Teknisk Ukeblad er forlagets hovedtittel, med et ukentlig opplag på 118 000 og 307 000 lesere. Bladet fremstår i dag som Norges viktigste nyhetsmagasin innen teknologi, næringsliv og politikk.

For mer informasjon kontakt:Marius Valle - 977 65 017 - marius.valle@mobili.no
Jan M. Moberg - 916 27 822 - jan.moberg@tu.no

---

Blogginnlegget er skrevet av Marius Valle

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.