T2

Teknisk Ukeblad går inn i Mobili

UTVIDER: Mobili.no skriver tester, guider og andre artikler om mobiltelefoner, nettbrett og mobilrelaterte tema. Nå har Teknisk Ukeblad Media kjøpt 60 prosent av selskapet Mobili Media.
UTVIDER: Mobili.no skriver tester, guider og andre artikler om mobiltelefoner, nettbrett og mobilrelaterte tema. Nå har Teknisk Ukeblad Media kjøpt 60 prosent av selskapet Mobili Media. Bilde: Skjermdump
Mona StrandeMona StrandeJournalist
29. aug. 2011 - 10:54

Teknisk Ukeblad Media AS kjøper seg opp i Mobili Media AS, som driver nettstedet Mobili.no.

I Bergen

Mobili.no ble stiftet i 2009, og har på kort tid vokst til å bli et ledende nettsted for mobil- og mobilrelatert forbrukerjournalistikk. Nettstedet drives av journalister med lang fartstid fra mobilpressen, og vil fortsatt ha sin hovedvirksomhet i Bergen.

– Mobili.no er tuftet på godt gammeldags slit, og vi har alle dratt lasset for å komme dit vi er i dag. At vi nå får Teknisk Ukeblad Media inn som en medeier betyr at vi har et av Norges mest respekterte teknologiske fagblader i ryggen, sier journalist i Mobili.no, Marius S. Eltervåg i en pressemelding.

Digital vekst

– Det er gjort en flott jobb med Mobili.no, og vi er svært fornøyd med å få dem som en del av vårt nettverk. Teknisk Ukeblad Media må vokse digitalt, og Mobili.no er et strategisk riktig tillegg til vår eksisterende virksomhet. I tillegg får vi styrket vår redaksjonelle kompetanse innen forbrukerteknologi, sier Jan M. Moberg, utgiver og administrerende direktør i Teknisk Ukeblad Media.

Teknisk Ukeblad Media AS vil nå eie 60 prosent av Mobili Media AS. Tre av gründerne (Marius Valle, Marius S. Eltervåg og Christian Buvik) eier de resterende aksjene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.